Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Här ryker TV4-stjärnorna ihop – bråkar mitt framför kameran

28 aug, 2024, 07:00
Steffo Törnquist och Rania Shemoun Olsson är inte överens i Nyhetsmorgons direktsändning.
Annons

Nyhetsmorgon är som ett självspelande piano, ett väloljat maskineri som tuffar på år efter år, med programledare som är måna om att leverera högoktanig nyhetsförmedling.

Jenny Strömstedt om framtiden i Nyhetsmorgon: ”Får stå ut”Brand logo
Jenny Strömstedt om framtiden i Nyhetsmorgon: ”Får stå ut”

Erfarna som få stiger de upp i ottan, tar sig till TV4-studion, sminkar sig, läser igenom manus, tar en kopp kaffe, byter några meningar med kollegorna och stålsätter sig inför den stora direktsändningen.

Under programmets gång intervjuar de aktuella gäster, berättar om senaste nytt och blandar vilt mellan högt och lågt, med ämnen som är av både tung och lättsam karaktär.

Annons

Steffo och Rania inte överens

Och det är inte alltid som de annars så samspelta programledarna är överens. Det blev tydligt när profilerna Steffo Törnquist och Rania Shemoun Olsson skulle diskutera om man borde skaffa hund eller ej.

– Det kostar verkligen jättemycket att köpa hund, det kostar jättemycket med försäkring. Du ska ta den till veterinären. Vad ska du göra med hunden när du reser bort? Vem ska ut och gå med den? säger Rania som helt uppenbart är på den mer negativa sidan av att skaffa hund.

Annons
Rania Shemoun Olsson
Rania Shemoun Olsson tycker det finns flera nackdelar med att ha hund. TV4

Bråket i TV4

Steffo däremot är precis tvärtom. Han tycker det finns så många fördelar med att ha ett fyrbent pälsdjur tassandes i hemmet och gillar inte att Rania bara radar upp negativa saker.

– Det är så stora plus för barn att växa upp med hund. De lär sig ta ansvar och får kärlek, oavsett vad. Det är så bra! säger Steffo.

Rania försöker försvara sig, bedyrar att hon är fullt medveten om fördelarna och tycker inte alls att om att Steffo anklagar henne för att bara lyfta alla minussaker.

Annons

– Jag vet alla plusfördelar också, säger Rania.

– Du räknar bara inte upp dem, replikerar Steffo.

Steffo Törnquist
Steffo Törnquist är inte nöjd med Rania Shemoun Olssons ord om hundar i TV4. TV4

Foto: TT

Annons