Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Går skilda vägar – Carina Bergfeldts ord om omtumlande tiden

25 aug, 2024, 14:30
Nu har det tagit slut.
Annons

Carina Bergfeldt har tagit en sommarpaus från den självbetitlade talkshowen på SVT, men hon har inte lyst med sin frånvaro i rutan för det.

Istället har tittarna fått följa med henne och Farah Abadi på en resa genom Australien, som nu lidit mot sitt slut. Här är Carinas ord om avslutet.

Carina Bergfeldt obekväm efter Peter Apelgrens intima avslöjandeBrand logo
Carina Bergfeldt obekväm efter Peter Apelgrens intima avslöjande

Carina Bergfeldt om att ha med Farah Abadi i Drömlandet

Det är i programmet Drömlandet som tittarna fått göra Carina och Farah sällskap på en rolig, känslosam och viktig resa genom "the land down under".

Annons

I sex avsnitt har de tagit sig på en roadtrip genom landet, och lärt känna både landet – och varandra – på djupet. Och för Carina var det faktiskt självklart att det var just Farah som fick följa med henne på den här resan.

– När SVT ville ha en säsong 2 av Drömlandet visste jag direkt att jag ville åka med Farah. Mest för att hon är himla rolig och grymt kompetent, men sen tyckte jag också att det var dags för två kvinnliga programledare att göra ett program på primetime tillsammans. Håller ni inte med om detta?, sa hon inför.

Carina Bergfeldt tackar för sig – har tagit slut

Under torsdagen sändes det sista avsnittet av säsong två av Drömlandet, och på Instagram sammanfattar Carina Bergfeldt den omtumlande tiden:

– Som jag har tyckt om att göra den här resan med Farah.Jag tycker att vår serie om Australien är precis som hon.Varm och kärleksfull och rolig och lite galen.Tack för att ni har tittat.Och tack till alla som har jobbat bakom kulisserna som fick ihop det här som jag är så stolt över.

Annons

I kommentarsfältet samlas tittare för att tacka för säsongen, och flera hoppas på en säsong tre. Dessutom tycks de inte få nog av Farah och Carina, som ju nu går skilda vägar:

"Gråter då bästa tv-programmet redan är slut. Vill ha mer Carina och Farah." skriver en tittare.

Foto: TT

Annons