Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Här tvingas ambulans rycka ut – TV4-profilens obehagliga olycka i tv

03 okt, 2024, 12:00
Linda Lindorff berättar själv om den otäcka händelsen i Bonde söker fru.
Annons
5 saker du inte visste om Linda LindorffBrand logo
5 saker du inte visste om Linda Lindorff

TV4 har en rad profiler i sitt stall, men det finns ingen som kan singelbönder lika bra som Linda Lindorff. I närmare två decennium har hon följt deras jakt på kärlek och lycka, samtidigt som hon suttit på första parkett och följt den berg-och-dalbana av känslor som hör kärleksjakten till.

Vad som händer med programmet den dagen då hon slutar är oklart. Linda har en erfarenhet som inte går att byta ut hur som helst och hon har i tidigare intervjuer sagt att hennes huvud är som ett enda stort ”Bonde söker fru-bibliotek”.

Annons

– Det är värt mycket att ha med mig alla de erfarenheterna in i en ny säsong. Jag känner mig snart som en kärleksguru.

Linda Lindorff
Linda Lindorff är tillbaka i Bonde söker fru! Magnus Ragnvid/TT

TV4-profilens olycka i tv

Nu har TV4 dragit igång en ny säsong av Bonde söker fru. I sedvanlig ordning är det Linda Lindorff som rattar programmet och samlar på sig nya minnesböcker till det redan så gigantiska Bonde söker fru-biblioteket.

Som så många gånger förr är det heller inte helt smärtfritt på bondgårdarna. Det är mycket nerver och starka känslor när det vankas dejter, vilket ibland kan kännas övermäktigt och när brevskrivaren Ted Fredriksson skulle dejta bonden Alma Håkansson var olyckan framme.

Annons

Strax innan dejten skulle han göra en intervju om känslorna inför. När han var klar med intervjun började han springa mot den väntande Alma. Kruxet var bara att ena skosnöret gått upp och han snavade på det förrädiska tyget och föll till marken.

Linda om otäcka händelsen

Linda Lindorff har nu uppmärksammat händelsen i sin blogg och skriver att ambulans fick tillkallas, för att se till så att det inte hade gått helt snett för den kärlekstörstande brevskrivaren.

Annons

”Ted som killen heter skadar nacken när han sätter sig och en nerv kommer i kläm. Det blir otäckt och för att vara säker så tillkallas ambulans”, skriver hon.

I en intervju med Hänt berättar Ted själv om händelsen. Han säger att skosnörena var nya, lite väl långa och att ambulanspersonalen fick se till så att hans nacke var okej efter fallet.

– Det som visas på tv är ju alltid ett kortare sammandrag. Så det gick ju mer tid än vad det ser ut som. Men jag tog tester och de tog blodtryck och sådär och det var ju lång tid där emellan också. Jag blev mest yr där efteråt, säger Ted.

Ted i Bonde söker fru
Här får brevskrivaren Ted vård av ambulanspersonal. TV4

Foto: TT/TV4

Annons