Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Här tvingas gästen be om ursäkt till Matilda Boza – profilen i tårar

11 okt, 2024, 15:30
Matilda Boza i Nyhetsmorgon
TV4
Gästen i Nyhetsmorgon tvingas be om ursäkt till Matilda Boza.
Annons

Matilda Boza ställdes inför en väldigt tuff utmaning i sin senaste insats i Nyhetsmorgon. Artisten Miss Li var där för att prata om något väldigt, väldigt sårbart.

Linda Carlsson, som hon egentligen heter, är aktuell med ett nytt album. Livet, döden, skiten däremellan har många olika teman – men ett är sorgen efter en avliden vän. Kompisen Camilla gick nämligen bort efter en längre tids sjukdom, och samtalen med henne inspirerade Linda att skriva musik om livets slut.

Matilda Boza om framtiden på TV4 – efter gravidbeskedetBrand logo
Matilda Boza om framtiden på TV4 – efter gravidbeskedet

Gästen ber om ursäkt till Matilda Boza

– Vi pratade jättemycket om döden sedan hon fick sitt besked. vi visualiserade hur man skulle vilja att det var, när man somnar in. Det väckte så mycket tankar och man får så mycket perspektiv när en jämnårig går igenom det, säger Linda i programmet.

Annons
Matilda Boza
Matilda var märkbart tagen. TV4

Här blev känslorna för mycket för Linda, av förståeliga skäl. Tankarna på Camilla tvingade henne att ta en paus – och hon riktade en ursäkt till Matilda och dennes programledarkollega Thomas Ritter medan hon torkade tårarna.

– Förlåt..., säger Linda.

Linda har även tagit ett rörande avsked av Camilla på Instagram.

Tårarna i Nyhetsmorgon

Utan Camilla hade albumet sett helt annorlunda ut, medger Linda.

Annons

– Det är klart att det påverkade och det berikade mig. Det sa Camilla också: om det som jag går igenom kan ha lärt er som jag älskar så mycket någonting, så känner jag att det här var värt det. Hon brydde sig alltid mera om andra än om sig själv, säger Linda i Nyhetsmorgon.

– Jag lovade Camilla att jag skulle leva för henne. Jag tar med mig allt som vi hade och på det sättet kan jag hedra henne.

Annons