Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineMarius Borg HöibyNorska kungahuset

Helenas och Zlatans gemensamma beslut – efter 17 år

19 jul, 2024, 11:00
Albin Bramstedt
Zlatan Ibrahimovic och Helena Seger
Zlatan och Helena har varit ett par i över 20 år.Backgrid UK, Splash News
Paret tog i veckan ett beslut – som kommer påverka hela familjen framöver.
Annons
Därför är Helena Seger så hemlig!Brand logo
Därför är Helena Seger så hemlig!

Paret är ett av Sveriges absolut mest omskrivna. Zlatan Ibrahimovic, som är en av världshistoriens bästa fotbollsspelare, träffade partnern Helena Seger när han var blott 20-år gammal. Helena, som är 11 år äldre, var under deras första tid ihop 31 år.

Men åldersskillnaden verkar inte ha varit något problem för paret. Förhållandet har hållit i 22 år och tillsammans har de två söner ihop – Vincent, 16, och Maximilian, 17.

Maximilian, Zlatan och Helena.
Familjen Ibrahimovic-Seger satt på läktaren i matchen mellan Sverige och SerbienPontus Orre/ Aftonbladet / TT

Precis som deras pappa är sönerna duktiga fotbollsspelare. Under den senaste tiden har det pratats mycket om den äldre brodern – han har nämligen varit aktuella för den italienska storklubben Milan.

Annons

En klubb där Zlatan har legendstatus.

Nu har det kommit ut glädjande nyheter gällande sonen.

Skriver proffskontrakt med Milan

Maximilian är fortfarande bara 17 år gammal men fyller 18 den 22:a september. I och med att han fortfarande inte är myndig så har mamma Helena och pappa Zlatan ett finger med i hans liv.

Nu har den talangfulle fotbollsspelaren äntligen fått sitt första proffskontrakt – i den rödsvarta klubben från Milano!

Zlatan Ibrahimovic och Maximilian Ibrahimovic.
Zlatan tränar med sonen Maximilian.MYKO / BACKGRID UK / TT

Maximilian kommer dock spela i det nystartade reservlaget Milan Futuro, som hör hemma i den italienska tredjeligan Serie C.

Annons

Zlatan har som sagt ett finger med i det hela – han är nämligen rådgivare åt Milans sportsliga ledning. Men sonen hade såklart inte erbjudits ett kontrakt om han inte ansetts tillräckligt duktig, så beslutet har nog inte så mycket med den legendariske pappan att göra.

Kan debutera i augusti

Trots att han inte kommer få debutera direkt i Milans bästa lag så är han nu en del av en av världens största klubbar – vilket hans far och mor måste känna sig oerhört stolta över.

Men om det är något alla fotbollsintresserade vet om Zlatan så är det att han aldrig nöjer sig. Det räcker med att Maximilian fått en bråkdel av "grintan" Zlatan har för att han ska nå oerhörda höjder i sin karriär.

Den 25:e augusti premiärspelar Milan Futuro mot Virtus Entella, det återstår att se om det är den matchen Maximilian får debutera i.

Foto: Pontus Orre/ Aftonbladet / TT

Annons