Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Jan Guillou behöver akut hjälp i TV4 – tvingas avbryta intervjun

22 okt, 2024, 08:20
Författaren Jan Guillou gästade Nyhetsmorgon – och fick stora problem mitt under intervjun.
Annons
8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!Brand logo
8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!

Nyhetsmorgon är ett självspelande piano, ett väloljat maskineri som i flera decennier samlat det svenska folket hemma i tv-sofforna och blivit en välkommen start på dagen.

Här parerar programledarna skickligt mellan höga och låga ämnen, ämnen av allvarlig och lättsam karaktär som bidrar till att alla får sina nyhetsbehov tillgodosedda.

Under tisdagen var det erfarna Anders Pihlblad som rattade programmet med kollegan Soraya Lavasani – en duo som tittarna kommit att uppskatta extremt mycket.

Annons
Anders Pihlblad
Anders Pihlblad är en av TV4:s mest erfarna reportrar. TV4

Jan Guillou får problem i TV4

Och visst var det nog tur att det var två av TV4:s mest erfarna programledare som hade hand om direktsändningen under tisdagen.

För när författaren Jan Guillou satte sig i soffan, redo att prata om sin kommande bok om Carl Hamilton och Erik Ponti, så var det vissa problem i början av intervjun.

På bilder kunde man se hur Jan Guillous mick hade trillat ned under haken och låg nästan innanför jeansskjortan som han bar i direktsändning.

Annons

Här får Jan Guillou hjälp

Till slut kunde inte produktionen låtsas som att allt var i sin ordning. På tv-bilder kunde man se hur en person hoppa in i sändningen och hjälpte Jan Guillou, som för några sekunder fick avbryta intervjun.

– Nu fixar vi lite med din mikrofon här, konstaterar Anders Pihlblad.

Lyckligtvis lyckades man få kontroll på Jan Guillous mick och intervjun kunde sedan fortgå enligt plan.

Jan Guillou
Här får Jan Guillou omedelbar hjälp i TV4. TV4

Foto: TT/TV4

Annons