Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Jenny Alversjö visar upp okända sambon – så har vi aldrig sett dem tidigare

28 jul, 2024, 17:00
author Alice Lövholm
Alice Lövholm
Jenny Alversjö.
Jenny Alversjö visar upp okända sambon. Foto: TT, Instagram/Jenny Alversjö.
Nu visar Jenny Alversjö upp okända sambon – se bilderna!
Annons
Jenny Alversjö och Erik Videgårds verkliga relation: ”Har varit...”Brand logo
Jenny Alversjö och Erik Videgårds verkliga relation: ”Har varit...”

Jenny Alversjö har sedan flera år tillbaka en självklar roll i TV4:s Nyhetsmorgon där hon länge programlett tittare och guidat dem från morgonsoffan till köket.

När det kommer till kärleken har Jenny två idag vuxna barn tillsammans med sin ex-make Patrik Larsson – Leon och Olivia.

2019 träffade hon kärleken på nytt – mannen hon idag lever med men som vi sällan får se. Nu delar Jenny med sig av kärleken på sina sociala medier.

"Mitt livs kärlek"

Jenny och Patrik valde att gå skilda vägar efter ett tio år lång äktenskap. I en intervju med Amelia berättade Jenny om uppbrottet.

Annons

– Jag tror att livet hände. Vi hade varit tillsammans i nästan 20 år och växte ifrån varandra. På engelska säger man ”you fall in and fall out of love”. Jag tycker att det är fint. Det är okej att sluta älska någon också, sa Jenny under intervjun med tidningen.

Kort efter att det tagit slut mellan Jenny och Patrik träffade Jenny kärleken på nytt i Anders Bernuger.

– Vi träffades spontant och hade gemensamma vänner men lärde känna varandra långt efter. Anders är mitt livs kärlek. Utan honom hade jag kanske inte levt idag, har Jenny tidigare sagt till tidningen Hänt.

Annons

Trots att Jenny är en frekvent användare av sina sociala medier är det sällan Ander dyker upp i flödet. Nu delar Jenny med sig av härliga semesterbilder tillsammans med sambon.

Sen inlägget nedan:

"Varm, salt och lycklig"

Under inlägget skriver Jenny:

"Varm, salt och lycklig. Njuter och arkiverar. Snart är det snöblandat regn från sidan igen."

Jenny och Anders ser verkligen ut att njuta av tillvaron tillsammans och verkar väl medvetna om att sommaren går fort förbi.

Foto: TT, Instagram/Jenny Alversjö.

Annons