Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Jenny Alversjös ilska efter kommentarerna i Nyhetsmorgon: "Bara sluta!"

04 jul, 2024, 04:30
Jenny Alversjö
TV4
Jenny Alversjö tappade humöret under Nyhetsmorgon efter ett par elaka kommentarer.
Annons

Efter att ha blivit hånad för sin korta klänningar vid upprepade tillfällen röt Laila Bagge ifrån. Hon skrev ett långt inlägg på Instagram och konfronterade hatarna direkt.

"Är det inte lite konstigt att vi år 2024 reagerar på om någon har kort kjol som är över 50? Att dessutom försöka 'shamea' och känna att man behöver berätta att det inte är ok pga ålder, för någon man absolut inte känner är för mig helt obegripligt. Jag kommer alltid låta mitt inre bestämma om hur jag känner mig och hur jag ser på mig själv, inte hur allmänheten gör det och vilka normer som samhället skapar som man anser att man ska leva efter. Är det något jag har lärt mig så är det att, leva mitt liv som jag vill. Att leva ett liv man förväntas att leva gör ingen lycklig, och jag väljer lycka alla dagar i veckan, det är ju det som får oss att leva länge tror jag!", skrev Laila.

Annons
Jenny Alversjö och Erik Videgårds verkliga relation: ”Har varit...”Brand logo
Jenny Alversjö och Erik Videgårds verkliga relation: ”Har varit...”

Jenny Alversjös ilska – rasar mot kommentarerna

Det här togs upp i Nyhetsmorgon, där även några av de kritiska kommentarerna lästes upp.

"Kortkort ska bäras av unga töser och inte tanter", skrev en användare.

"50+, då är man inte en ung tös", skrev en annan.

Programledaren Jenny Alversjö hymlade inte med att kommentarerna gjorde henne rasande.

– Men snark. Gud! Kan inte bara folk sluta, säger Jenny Alversjö.

Ilskan i Nyhetsmorgon: "Man kan vara tyst"

Molly Hammar och hennes blåa klänning fick liknande kommentarer efter sitt framträdande i Allsång på Skansen. Även detta fick Jenny att se rött.

Annons

– Vad är det som har hänt? När blev det så här intolerant? Det händer ju varje vecka, för oss som sitter här, säger Jenny.

– Jag säger som min mamma: har man inget snällt att säga kan man vara tyst, säger reportern Carolin Björnerhag, som också medverkar i inslaget.

Annons