Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Jenny Strömstedt har nåtts av oväntad kritik – tittarna rasar

17 sep, 2024, 13:00
author Victoria Morand
Victoria Morand
Jenny Strömstedts senaste sändning i Nyhetsmorgon gick inte riktigt som planerat.
Annons
Jenny Strömstedt om framtiden i Nyhetsmorgon: ”Får stå ut”Brand logo
Jenny Strömstedt om framtiden i Nyhetsmorgon: ”Får stå ut”

Lördagar i Nyhetsmorgon betyder Jenny Strömstedt, men just i förra veckans sändning behövde hon förstärkning.

Jenny har alltid hand om lördagarna på egen hand men behövde uppbackning av kollegan Matilda Boza på grund av ett litet problem.

Anledningen var att Jennys röst inte riktigt räckte till för att rodda allting själv som i vanlig ordning – något som nu väcker ilska hos tittarna.

Fick ta stöd av kollegan. TV4

”Två är bättre än en! Jenny och hennes röst får lite uppbackning av Matilda denna lördag,” skrev Nyhetsmorgon på sin Instagramsida inför sändningen.

Annons

Matilda fick en och halvtimme på sig att planera om och kliva in som extra programledare – en räddare i nöden minst sagt!

Kritiken efter beslutet

Men det var inte alla som var glada över att se Jenny i rutan denna gången om – då hon jobbade trots att hon uppenbarligen var sjuk.

I kommentarsfältet på Instagram väller kritiken in.

"Att säga att man inte känner sig sjuk tyder på dålig självinsikt särskilt när det hör lång väg hur hon hostar och snörvlar. Att stanna hemma och inte sprida smitta är det viktigaste i förkylningstider” kommenterar en person.

”Älskar Jenny men idag borde hon varit hemma jobbigt att lyssna på den hesa rösten o smitta 2a onödigt..har själv just haft kraftig covid med komplikationer o lät ungefär likadan..då går man ej ut bland folk 1a veckan o smittar vidare..håll dig hemma o kurera dig Jenny de 2a klarar utmärkt hålla ställningarna så länge” skriver en annan.

”Har ni funderat på vilken smittorisk ni utsätter gäster och medarbetare för? Känns inte som ett bra exempel att sätta i dessa tider. När man är sjuk ska man hålla sig hemma för sin skull och andras. Krya på dig Jenny!” skriver en tredje.

Annons
Hostade och hade svårt att få ut hela meningar upprepande gånger. TV4.

Jenny är en klar tittarfavorit i vanliga fall men just denna gången om så önskade många att hon hade stannat hemma och vilat upp sig.

Vi hoppas att hon mår bättre till nästa lördag – krya på dig Jenny!

Bild: TV4

Annons