Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Jesper Rönndahls tunga beslut med hustrun Marie – det blir inget mer

17 okt, 2024, 04:30
Jesper Rönndahl och Marie Agerhäll
TT
Jesper Rönndahl och Marie Agerhäll har fattat ett gemensamt beslut.
Annons

Jesper Rönndahl och Marie Agerhäll har varit gifta sedan 2017. Tillsammans har de blivit något av ett power couple inom svensk humor.

Jesper har bland annat programlett Melodifestivalen och Svenska Nyheter. Maries stora genombrott var komediserien Dips, en politisk satir som vunnit både publikens och kritikernas hjärtan.

Anders Öfvergårds beslut med hustrun Cecilia – efter nästan 20 år som giftaBrand logo
Anders Öfvergårds beslut med hustrun Cecilia – efter nästan 20 år som gifta

Jesper Rönndahls beslut med hustrun Marie Agerhäll

I april fick de uppleva något som får gifta makar får, när de roddade över Grammisgalan tillsammans, som programledarpar – i dubbel bemärkelse.

De är också föräldrar till två barn. Deras äldste son har hunnit bli åtta år gammal, en utmanande ålder för pappor och mammor.

Speciellt när båda föräldrarna är offentliga personer. Därför har Jesper och Marie fattat ett tungt men – i deras tycke – nödvändigt beslut.

Annons

De har portat sin son från att använda sociala medier.

– Min största utmaning kring mitt barns användning av sociala medier är att den är obefintlig. För det har vi bestämt, säger Jesper till SVT.

Jesper Rönndahl: "Har dåligt samvete hela tiden"

Jesper är en närvarande förälder, men under vissa perioder har han tvingats lämna över huvudansvaret för barnen på Marie. Det inträffade när Mello-hetsen var som allra värst i fjol, när han reste land och rike runt tillsammans med programledarkollegan Farah Abadi.

– Under tiden jag jobbar med det här är det Marie som får ta markservicen. I alla fall torsdag till söndag, och så försöker jag kompensera så gott det går måndag, tisdag och onsdag, har Jesper berättat för Aftonbladet.

– Det är den tråkiga biten, både för att man saknar dem men också för att jag har dåligt samvete hela tiden gentemot Marie, som också har saker att göra.

Annons