Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Karl-Fredrik Gustafsson lurad – dagar innan bröllopet

18 sep, 2024, 09:00
author Victoria Morand
Victoria Morand
Karl-Fredrik Gustafsson blev ordentligt lurad – gick bakom hans rygg.
Annons
Allt om Karl Fredrik Gustafsson!Brand logo
Allt om Karl Fredrik Gustafsson!

Karl-Fredrik Gustafsson är den älskade trädgårdsprofilen som med sin smittande entusiasm och passion för blommor lyckats charma hela svenska folket.

Genom sitt succéprogram, Karl-Fredrik på Österlen, har han bjudit in oss till sin vackra gård Eklaholm på Österlen, en riktig idyll!

Men det är inte bara tv-tittarna som uppskattar honom och hans trädgård, han har nämligen även fått kungligt besök – av ingen mindre än kungen och drottningen!

Kungligt besök på Österlen! Suvad Mrkonjic/ TT

Men på den privata fronten har Karl-Fredrik annat att tänka på – han ska nämligen gifta sig.

Annons

Ja, om bara några dagar ska Karl-Fredrik gifta sig med sin älskade Petter Kjellén! Paret har varit tillsammans länge och nästa helg är det äntligen dags.

– Det börjar bli lite pirrigt. Jag har fjärilar i magen. Allt känns bra, roligt, spännande och härligt. Man har inte hunnit känna efter riktigt, men nu närmar det sig rejält! Säger Karl-Fredrik till Expressen.

Men bara för några dagar sedan hände det – han blev ordentligt lurad av nära och kära.

Dags för svensexa!

Ja, lurad blev han verkligen – det var ju dags för svensexa!

Karl-Fredrik hämtades upp av sin vän Joakim Bengtsson, som sa att de skulle till ett dödsbo för att titta på antikvarier, långt ifrån sanningen. De stannade snabbt vid ett café där vänner hade samlats för att fira både Karl-Fredrik och hans blivande make Petter Kjellén.

– Jag blev jätteöverraskad, berättar han.

– Jag trodde ingen skulle hinna fixa en svensexa för alla våra vänner har så tajt schema. Så jag hade inga förväntningar.

Annons
Snart gifter de sig! Karin Törnblom/TT

Svensexan började med gokart och sedan åkte paret traktor innan det var dags för champagne och lekar hela kvällen lång.

– Det blev mycket alkoholintag, det var roligt och lite galet. Men det är sällskapet som betyder mest. Att våra vänner fixar det här, jag menar det är många som har tajt schema men som lägger ner den tiden på oss, säger paret till tidningen.

Ni verkar ha haft en fantastisk dag! Snart är dagen med stort D här!

Bild: TT

Annons