Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Kattis Ahlström bekräftar relationen – syns ihop med kända TV4-profilen

06 okt, 2024, 06:00
Kattis Ahlström har återförenats med älskade kollegan – bekräftar med ny bild!
Annons

När Kattis Ahlström är i farten kan man räkna med att det blir en trygg sändning. Hon har programlett flera tv-program, hunnit med en sväng som chefredaktör för ICA-kuriren och senast synts i tv-programmet ”Arvinge okänd”.

Jonas Gardells & Mark Levengoods löfte efter skilsmässanBrand logo
Jonas Gardells & Mark Levengoods löfte efter skilsmässan

I programmet reser Kattis jorden runt och delar ut arv till intet anande arvingar. Vid sin sida har hon ingen mindre än Mark Levengood, som tagit över stafettpinnen efter tidigare vapendragaren Niklas Källner.

Men att ta farväl av Niklas har inte varit helt lätt. Han jobbade med Kattis i fyra säsonger och de skapade ett tajt band under sin tid tillsammans, berättar hon för Nyheter24.

Annons

– Jag saknar Niklas väldigt mycket förstås vi har väldigt roligt ihop när vi jobbar och tycker samtidigt att Mark varit väldigt skicklig på att snabbt sätta sin egen prägel på sina historier och vi har också en fin kemi som jag hoppas kunna bygga vidare på framöver.

Kattis Ahlström och Niklas Källner
Kattis Ahlström med tidigare vapendragaren Niklas Källner. Jari Kantola

Kattis visar upp relationen

Samtidigt har tittarna saknat att se Kattis och Niklas tillsammans. Nu har den drömmen blivit sann, efter att den forna duon bestämt sig för att få till en frukostträff och få en bra start på dagen.

Annons

”Frukostdejt av högsta kvalitet”, skriver Kattis lyckligt i ett inlägg på Instagram.

Följarna jublar efter nya bilden

I kommentarsfältet är det många som jublar över återföreningen. De vet ju vilken bra kemi Kattis och Niklas har i rutan, en kemi som även tycks vara väldigt god privat.

”Hoppas verkligen att Niklas kommer tillbaka till ”Arvinge okänd”, skriver en person.

”Ni 2 är mina absoluta favoriter”, skriver en annan.

”Synd att han gick till 4:an, gjorde bättre program på SVT. 2 underbara reportrar”‚ skriver en tredje.

Foto: TT/Instagram

Annons