Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Kattis Ahlström och nya kärleken har bestämt sig – efter 2 år tillsammans

17 okt, 2024, 13:00
För två år sedan bekräftade Kattis Ahlström att hon har en ny kärlek – nu berättar hon om gemensamma beslutet.
Annons
8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!Brand logo
8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!

Kattis Ahlström var 36 år gammal när hon separerade från sina barns pappa. I dag har båda barnen vuxit upp, men Kattis har tidigare berättat om hur tuff skilsmässan var för barnen.

– Jag vågar mig inte på att säga att en skilsmässa är utvecklande för ett barn. Jag tror det är tufft eftersom det är krävande att plötsligt flytta fram och tillbaka mellan sina föräldrar varannan vecka.

– Barnen måste vara med på något som de själva inte valt och jag tror alldeles oavsett att det är plågsamt när föräldrar går isär, har Kattis sagt till Allas.

Annons
Kattis Ahlström
Programledaren Kattis Ahlström flyttar ihop med sin stora kärlek. Karin Törnblom/TT

Kattis beslut med kärleken

Men livet går vidare, Kattis har i dag en ny kärlek i sitt liv och känner sig tillfreds med tillvaron. Däremot är hon mån om att hålla kärleken privat och långt borta från rampljuset.

Samtidigt är Kattis redo för nästa steg. För Nöjeslivet avslöjar den folkkära programledaren att hon och kärleken snart blir sambos.

– Boendesituationen är faktiskt på det här sättet att den kommer att förändras vid årskiftet ungefär, då kommer vi bo någon annanstans, säger Kattis Ahlström.

Annons

Orden om kärleken

Ja, det är väldigt lite man vet om Kattis nya pojkvän. Hon vet däremot desto mer, då innan de blev ett par hade känt varandra i flera år, berättar hon för Nöjeslivet.

– Vi har känt varandra länge vilket är ganska kul. Sen träffades vi igen och kom på att ”det här är ju bra, varför har vi inte tänkt på det här förut?”, säger Kattis och fortsätter:

– Eller så behövde vi kanske alla de där åren.

Kattis Ahlström
Kattis Ahlström ser fram emot flytten med nya kärleken. Peter Bergström

Foto: TT

Annons