Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineMarius Borg Höiby

Kikki Danielssons tråkiga besked – går ut med sanningen: ”Är i spillror”

14 jul, 2024, 05:00
Kikki Danielsson berättar nu om jobbiga händelsen.
Annons
Här är Sveriges 8 rikaste kvinnor – hela listanBrand logo
Här är Sveriges 8 rikaste kvinnor – hela listan

Kikki Danielsson vet hur man underhåller. I flera år har hon stått på scen, levererat riviga låter och sett till så att besökarna applåderat vilt åt hennes prestation.

Sin talang visade hon tidigt i livet. Redan som femåring gjorde hon sitt första liveframträdande, sjöng julsången ”När Jesusbarnet låg en gång” och fick gästerna i hemkyrkan i Småland att bli mäkta imponerade.

Med åren blev det större scener som blev hennes andra hem. Hon har medverkat i Melodifestivalen hela tio gånger och dessutom sett till att tävla i Eurovision Song Contest två gånger.

Annons
Kikki Danielsson
Kikki Danielsson kommer nu med ett tråkigt besked.Karin Törnblom/TT

Kikkis trista besked

Kikki är även noggrann med att dela med sig av sitt vardagliga liv. På sociala medier lägger hon ofta upp bilder och berättar vad hon haft för sig den senaste tiden.

Nu har oturen varit framme i Kikkis liv. I ett inlägg på Instagram skriver hon att hennes nyrenoverade uteplats blivit förstörd. Uteplatsen hade hon satt upp med hjälp av sin son.

”Jaha, nu står jag Här i Spillrorna av min Sommar. Förra veckan hjälpte mig sonen att spänna fast taket på min Portal, men så kom Orkanen och Totalförstörde Allt. Stommen s var fäst i golvet for åt alla håll och ser nu ut som Plockepinn”, skriver Kikki och fortsätter:

Annons

”Å Vad gör jag nu med Skrotet? Jag som Längtat efter att kunna sitta å mysa på Uteplatsen. Nu blir det väl TV-soffan igen, Besvikelse å Hopplöshet attackerar Igen”.

Stödet till Kikki Danielsson

I kommentarsfältet är det många som skickar sitt stöd och skriver att det är väldigt tråkigt att höra om uteplatsens öde.

”Fy så tråkigt. Men kunde ju varit värre ,, nu får du mysa inomhus ikväll med allsång på Skansen och sen Morden i Midsommar”, skriver en person.

Annons

”Hoppas att sonen eller någon annan kan ordna till det igen på något sätt och det fina vädret kommer säkert tillbaka snart!!” skriver en annan.

”Så tråkigt. Hoppas sonen kan hjälpa dig en ggr till”, skriver en tredje.

Foto: TT/Instagram

Annons