Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Kikki Danielssons sorgliga upptäckt – går ut med sanningen: ”Är i trauma”

15 aug, 2024, 18:00
Kikki Danielsson berättar nu själv om den fruktansvärda händelsen i hemmet.
Annons

Kikki Danielsson vet hur man underhåller. I flera år har hon stått på scen, levererat riviga låtar som ”Papaya coconut” och sett till så att besökarna applåderat vilt åt hennes scenaura.

Här är Sveriges 5 rikaste!Brand logo
Här är Sveriges 5 rikaste!

Redan som femåring gjorde hon sitt första liveframträdande, när hon sjöng julsången ”När Jesusbarnet låg en gång” och fick gästerna i hemkyrkan i Småland att bli mäkta imponerade.

Med åren blev det större scener, med stora framgångar i Melodifestivalen och ett artist-cv som inte går att beskriva på något annat sätt än ”förstummande”.

Annons
Kikki Danielsson
Kikki Danielsson älskar att stå på scen och har gjort det i en massa år. RICKARD NILSSON

Kikki Danielssons trista upptäckt

När Kikki inte står på scen, är hon mån om att dela med sig av sitt privata liv. I inlägg på Instagram berättar hon om senaste nytt och är inte rädd för att bjuda på både positiva och negativa händelser.

Tidigare i somras så drabbades artisten av ett bakslag. Hennes nyrenoverade uteplats hade blivit totalförstörd och hon berättade öppenhjärtligt om den svåra motgången.

”Jaha, nu står jag Här i Spillrorna av min Sommar. Förra veckan hjälpte mig sonen att spänna fast taket på min Portal, men så kom Orkanen och Totalförstörde Allt. Stommen s var fäst i golvet for åt alla håll och ser nu ut som Plockepinn”, skrev Kikki.

Annons

Kikkis ärliga ord

Kikki väljer nu även att berätta om den dystra händelsen i podcasten ”Bra vibrationer med Kikki och Sulo”, som hon rattar tillsammans med tillsammans med Sören ”Sulo” Karlsson.

– Ja, jag är ju i trauma. För två veckor sedan kom det en riktig tromb. Hela min uteplats försvann. En sån här paviljong, den fanns inte när jag kom ut, säger hon och tillägger:

– Jag flyttar till Skåne nu, det går inte att bo här.

Foto: TT/Instagram

Annons