Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Kristin Kaspersen har valt att bryta upp – inte längre hållbart: "Vi behöver..."

19 jun, 2024, 13:00
Kristin Kaspersen blickar framåt.
Annons

Den älskade profilen Kristin Kaspersen har alltjämt fullt upp. Schemat bokas snabbt upp med jobb, men hon tummar aldrig på vikten av återhämtning och att njuta av livet.

En av platserna hon samlar krafterna på är ute till havs, i sin älskade båt. Men nu är det dags att säga hejdå.

Kristin Kaspersens dilemma i kärlekslivetBrand logo
Kristin Kaspersens dilemma i kärlekslivet

Kristin Kaspersen om miljonköpet

Ja, Kristin älskar att känna havsbrisen i håret och njuta av det där särskilda lugnet som infinner sig när man är omgiven av vågor.

– Jag längtar efter havet, dels att vara i skärgården men också att åka runt till de platser jag älskar. Skärgården, Järvsö, Oslo och Gotland, har hon sagt till Expressen.

Annons

Därför var lyckan givetvis total, när hon i maj i fjol stolt visade upp sitt nya köp: en lyxbåt.

Kristin Kaspersen visar upp sin båt
Foto: Instagram

Kristin såg framemot en sommar till sjöss, och bad följarna om hjälp med namn till den nya pärlan – som sedan föll på "Swish".

"Den e snabb, den är snäll, den är smidig, den ställer upp och är pålitlig" skrev programledaren på Instagram.

Kristin Kaspersen säljer båten – efter bara ett år

Men nu, bara ett år senare, är det dags för Swish att byta ägare. På Instagram länkar Kristin till en Blocket-annons, och skriver att drömbåten är till salu.

Annons
Kristin Kaspersen säljer sin båt
Foto: Instagram

– Vi behöver en mindre båt vilket gör att jag säljer min pärla. Magisk att köra, praktisk och helt underbar, skriver hon.

Båten är av modellen Finnmaster T8, och lyxbåten är till salu för 1 150 000 kronor. I annonsen framkommer det att båten är 8 meter lång, har vattentoalett, teak i sittbrunn och "mycket utrustning".

Nu återstår det att se vilken ny båt som Kristin lägger vantarna på. Hon har ju historiskt visat sig ha riktigt bra smak – innan Finnmastern hade hon en Nimbus W9. En riktig pärla på nästan 10 meter, och som kan köra i 40+ knop. En sådan går loss för en bit över två miljoner kronor!

Foto: TT

Annons