Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Kristin Kaspersen, 54, träder fram med kärleken efter alla år: "Bäst är du"

20 aug, 2024, 07:30
Kristin Kaspersen
Kristin Kaspersen sätter ord på känslorna hon känner – och det är svårt att inte dras med i lyckan!
Annons
Kristin Kaspersens dilemma i kärlekslivetBrand logo
Kristin Kaspersens dilemma i kärlekslivet

Kristin Kaspersen, 54, är en mångsysslare av rang och hon är även bjussig när det kommer till att visa upp sin fartfyllda vardag.

Ja, på Kristins officiella Instagram med 278 000 följare får vi flitiga uppdateringar om profilens bestyr och nu senast är starka känslor på tapeten:

"Du är HELT UNIK!!! ❤️", skriver Kristin i sin kärlekshyllning till en viss kändisman...

Kristin Kaspersens speciella relation

Kristin är i princip född in i rampljuset. Så blir det ju när ens mamma heter Barbro "Lill-Babs" Svensson och man dessutom har en pappa som är före detta norsk landslagsspelare.

Och Kristin har alltså valt att gå samma offentliga väg. Redan som barn syntes hon i flera i musikaler och i vuxen ålder etablerade hon sig som programledare.

Annons

Under sina år i strålkastarljuset har Kristin naturligtvis också lärt känna andra kändisar, så som Pernilla Wahlgren, 56. De blev faktiskt vänner i ung ålder genom sina mammors vänskap.

Och det är en relation som består. Och Kristin är uppenbart nära flera i familjen Wahlgren/Ingrosso, som Pernillas son, Benjamin, 26.

Kristin Kaspersen sätter ord på känslorna

Benjamin har precis avslutat sin stora Europaturné med en konsert i Stadion och där för att se det unga stjärnskottet var ingen mindre än Kristin.

Hon är uppenbart imponerad av Benjamin. På Instagram sätter hon ord på all kärlek hon känner – efter alla år där deras vänskap mer hållits i skuggorna:

"Har försökt smälta men hittar fortfarande inte orden som räcker till.@benjaminingrosso du är HELT UNIK!!! ❤️ Du är ödmjuk, pratar till din publik så var och en känner sig sedd av dig ( och då var vi över 30000), låtarna helt fantastiska, din röst och utstrålning magi", inleder Kristin sitt inlägg med.

Hon fortsätter och tar till vara på hur nära hennes egen familj är med familjen Wahlgren:

"Din fina farfar [sic] Hans sa innan du föddes att du var något alldeles speciellt. Så rätt hade! Och tack till ditt fantastiska band och hela ditt Crew. Sinnesjukt bra rakt igenom❣️ Bäst är du❤️".

Foto: TT

Annons