Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Kristin Kaspersens lyxresa – så mycket kosta den!

19 sep, 2024, 15:30
author Victoria Morand
Victoria Morand
Kristin Kaspersens lyxiga träningsresa till Grekland visas nu upp!
Annons
Kristin Kaspersens dilemma i kärlekslivetBrand logo
Kristin Kaspersens dilemma i kärlekslivet

Kristin Kaspersen är kvinnan som alltid har en fullspäckad kalender.

Hon är en av Sveriges mest kända TV-personligheter och programledare, hon har bland annat lett TV-program som Idrottsgalan, Fångarna på fortet, Let's Dance och Biggest Loser.

Just nu är hon även aktuell med det nya programmet Race Across The World – men ibland får hon tid över och visar nu upp bilder från sin lyxresa i Grekland.

Passar på att unna sig! Karin Törnblom/TT

Lyxiga träningsresan med systern Malin

På Instagram delar Kristin med sig av några trevliga bilder och klipp där de tiotal medverkande gästerna utövar bland annat yoga och olika träningspass på ett lyxigt hotell i Lefkas, Grekland.

Annons

Men hon gör det inte ensam – utan med syster Malin Berghagen!

Duon leder i olika aktiviteter under veckans gång, exempelvis morgonpromenader, löpning, föreläsningar och Somamove – som är en träningsform som fokuserar på att förbättra kroppens rörelseförmåga.

Men inte är det gratis!

Startpriset för denna sortens resa ligger på 17 795 kronor. Där ingår flyg, transfer, samt boende med halvpension på hotellet Porto Galini, vilket innebär att man får frukost och middag inkluderat!

Annons

För de som vill finns även gym, spa, bastu och bubbelpool på hotellet – men då kommer det till en extra avgift.

Men Kristin och gänget verkar ha varit väldigt nöjda med sin resa iallafall och bilderna hon delat visar magiska vyer och sammanhållning!

"Älskar mitt jobb. Att få möta människor som väljer sig själva, som vill göra det man kan för att må ännu bättre, att möta deras historier och allt detta i en galet vacker miljö. Dessutom tillsammans med min syster Malin Berghagen är en gåva." Skriver Kristin i sitt inlägg på Instagram.

Så kul för er Kristin och Malin!

Bild: TT/Instagram

Annons