Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Kristin Kaspersens okända syskon – träder fram efter alla år i skuggorna

28 jul, 2024, 13:00
author Victoria Morand
Victoria Morand
Okända syskonet träder nu fram.
Annons
Kristin Kaspersens dilemma i kärlekslivetBrand logo
Kristin Kaspersens dilemma i kärlekslivet

Kristin Kaspersen är en av Sveriges mest kända TV-personligheter och programledare, hon har lett TV-program som Idrottsgalan, Fångarna på fortet, Let's Dance och Biggest Loser.

Hon har två söner, Filip Lamprecht, född 1997, och Leon Kaspersen, född 2004. Filip, som Kristin fick tillsammans med tidigare hockeyspelaren Martin Lamprecht, har själv blivit en kändis och har varit med i flera reality-shower. Leon har hon tillsammans med tidigare fotbollsspelaren Hans Fahlén.

Annons
Karin Törnblom/TT

Hon har även två systrar som vi alla känner till mycket väl – Malin Berghagen och Monica Svensson. Men Kristin har faktiskt ett till syskon, nämligen en halvbror vid namn Joakim.

Joakim är Kjell Kaspersen yngsta son, vilket då även gör honom till Kristins lillebror.

Kristin Kaspersens halvbror Joakim

Senast vi såg Kristins halvbror var under glädjens dag – nämligen hans bröllop!

”Bröllop i Oslo när lillebror Joakim Kaspersen fick sin Jenny Grahm Kaspersen. De skulle haft ett stort bröllop förra året men med tanke på pandemin blev det ett litet bröllop med närmaste familjen”, skrev den stolta storasystern Kristin Kaspersen på sina sociala medier då.

Annons

Det var heller inte vilket bröllop som helst, platsen där vigseln hölls var nämligen på exakt samma plats som Kristins mamma, Barbro ”Lill Babs” Svensson, och pappa, den tidigare norska fotbollsspelaren Kjell Kaspersen, sa ja till varandra på 60-talet.

Vilken fin hyllning!

Bild: TT/Instagram

Annons