Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Kristin Kaspersens trista besked – öppnar upp om hälsotillståndet

03 sep, 2024, 05:30
author Victoria Morand
Victoria Morand
Berättar själv om den tuffa tiden.
Annons
Kristin Kaspersens dilemma i kärlekslivetBrand logo
Kristin Kaspersens dilemma i kärlekslivet

Kristin Kaspersen är en av Sveriges mest kända TV-personligheter och programledare, hon har bland annat lett TV-program som Idrottsgalan, Fångarna på fortet, Let's Dance och Biggest Loser.

Just nu är hon även aktuell med det nya programmet Race Across The World där olika kändisar tävlar mot varandra genom olika stopp genom världen.

På den privata fronten kan vi följa Kristin genom hennes sociala medier – där hon nu delar med sig av hennes hälsotillstånd.

Annons
Claudio Bresciani/TT

Nu lämnar vi sommaren bakom oss och går tillbaka till våra vanliga rutiner – för vissa är det jobb för andra är det skola, men för Kristin Kaspersen blev det helt annorlunda.

"Tar en dag i taget"

Kristin har nämligen åkt på en rejäl förkylning och berättar själv att hon nu har ett lägre immunförsvar än tidigare.

"I sviterna av flera förkylningar under 8v och vilar fortfarande för att bli av med bronkit har det varit en lugn och långsam vecka." Skriver Kristin på sin Instagram och fortsätter:

Annons

"Samtidigt som jag reflekterat mycket av var jag är idag och vad jag vill framåt. Lätt att fastna i det jag inte kan påverka, så det har varit en bra vecka att se allt jag kan göra/påverka och stå upp för mig vad jag vill och behöver."

Det blev en minst sagt tuff start för Kristin men som tur är så är hon nu på bättringsvägen och tar det i sin egna takt.

"Hoppas veckan som kommer öppnat upp för mer aktivitet. Men jag tar en dag i taget och låter kroppen vila och luftrör vila. Ps. Läkaren säger att jag inte smittar längre. Däremot ska jag inte vara bland mycket folk och om jag är det så vara ute. Däremot smittas jag lätt då man efter lång tid m förkylning har lägre immunförsvar."

Annons

Vi alla vet hur det känns, krya på dig nu Kristin!

Bild: TT/Instagram

Annons