Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Kristin Kaspersens tunga besked – ställer in med omedelbar verkan

08 okt, 2024, 07:00
Kristin Kaspersen kommer nu med ett tråkigt besked – och väljer att vara öppen om situationen.
Annons

Kristin Kaspersen är en nyfiken och flitig arbetsmyra av rang. Hon gillar att kasta sig ut i världen, prova på nya saker och se till så att inget av dygnets timmar går åt spillo.

Malin Berghagens stora ånger med Lill-Babs: ”Varför?!”Brand logo
Malin Berghagens stora ånger med Lill-Babs: ”Varför?!”

Under sin karriär har hon syns i en rad tv-sammanhang, varit en trygg famn som tv-tittarna kan luta sig mot och med åren blivit något av en folkkär profil.

Men även för en ambitiös själ som Kristin kan det ibland bli lite för mycket. Nu har hon bestämt sig för att kasta sig in i kunskapens värld och då måste andra saker pausas.

Annons
Kristin Kaspersen
Kristin Kaspersen börjar plugga – då påverkas hennes podcast. Claudio Bresciani/TT

Kristin Kaspersens besked

I ett inlägg på Instagram skriver Kristin att hon nu påbörjat sin kurs i ”Coaching”. Kursen pågår hela vägen till januari, vilket omedelbart kommer påverka podcasten ”Nyfiken på”.

”Det tillsammans med att jag rest en del och gör flera TV-inspelningar gör att jag släpper nytt avsnitt av podden 1 gång i månaden istället för varje vecka”, skriver hon och fortsätter:

”För mig är det viktigt att läsa på och göra research ordentligt inför varje gäst. Och nu räcker inte tiden riktigt till eftersom jobbet bakom varje avsnitt tar mycket tid, och jag vill lägga ner den tiden för att göra avsnitten så bra som möjligt”.

Annons

”Viktigt för att jag ska må bra”

Kristin Kaspersen hoppas att lyssnarna ska förstå att hon tvingas dra ned på podcastens tempo och betonar att det faktiskt finns över 200 avsnitt man kan lyssna på om man får lite abstinens.

”Det är också tack vare flera gäster som jag inspirerats att våga ta nya steg och följa det som är viktigt för mig för att jag ska må bra och vara en ännu bättre person även för andra”.

”Jobba och plugga går bra om återhämtningen finns. Och det gör den”.

Foto: TT/Instagram

Annons