Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Laila Bagges chockbesked efter skilsmässan – gör ett nytt försök

17 okt, 2024, 15:00
Laila Bagge och Korosh Kananian
TT
Nyskilda Laila Bagge avslöjar att hon gör ett nytt försök!
Annons

Det har hänt mycket i Laila Bagges liv under 2024. I våras meddelade tv-stjärnan att hon och maken Korosh Kananian har gått skilda vägar.

– Jag och Korosh har haft 9 underbara år tillsammans, nu är vi i en ny fas, sedan en tid tillbaka har vi bestämt oss för att gå skilda vägar som vänner, skrev Laila på Instagram då.

Laila Bagge: ”Allt går åt helvete”Brand logo
Laila Bagge: ”Allt går åt helvete”

Laila Bagge avslöjar efter skilsmässan – gör ett nytt försök

En separation är en tuff motgångar – och ni vet ju vad man säger om motgångar: de kommer sällan ensamma.

Annons
Laila Bagge
Laila och Korosh är fortfarande vänner. TT

Nästa bakslag i Lailas liv har hennes hus bjudit på. Dräneringen har nämligen återigen strejkat i bostaden i Lidingö, och med regnskurarna som drog in över Stockholm i förra veckan blev läget kaotiskt.

– Det läckte ju in vatten till och med. På den sidan måste man göra om den. Jag började faktiskt gråta för jag orkar inte mer med det här, säger Laila i Rix Morronzoo.

Laila Bagge: "Jag har gråtit"

Problemen med dräneringen har på gått i två år för Laila. Men hon har inte en tanke på att flytta. Expressen rapporterar att 51-åringen har tagit in byggare som rivit upp delar av hemmet för att försöka göra om dräneringen från grunden. Det är den enda vägen framåt efter alla motgångar.

Annons

Nu litar Laila på att försöket ska ge resultat.

– Jag har hållit på med det här huset i snart tre år, det är klart att jag har haft mina stunder där jag har gråtit och känt att det är hopplöst, men – det är många saker som är lösta och klara med det här huset också. Det går ju framåt, men det går fruktansvärt långsamt framåt, säger Laila till Expressen.

Annons