Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Lill-Babs okända barnbarn träder fram – och ber om stöd

03 sep, 2024, 09:00
Kristin Kaspersen, Malin Berghagen, Monica Svensson och Barbro Lill-Babs Svensson
Barbro "Lill-Babs" Svensson har flera barnbarn – och nu träder ett av de fram, och ber om stöd.
Annons
Lasse Berghagens känslosamma uppträdande – tokhyllas i TV4Brand logo
Lasse Berghagens känslosamma uppträdande – tokhyllas i TV4

Sex år har gått sedan Barbro "Lill-Babs" Svensson gick ur tiden och lämnade bakom sig ett land och framför allt en familj i sorg.

Och det är en stor släkt Barbro har bakom sig, och flera av de har gått i samma kändisfotspår som den folkkära artisten.

Men, det finns också familjemedlemmar som valt en mer anonym väg. Och nu träder en av dessa fram – med en tydlig uppmaning.

Lill-Babs okända familjemedlem

Barbro har tre döttrar, varav två sökt sig till rampljuset precis som sin mor – Malin Berghagen, 58, och Kristin Kaspersen, 54.

Den äldsta dottern Monica Svensson, 69, som artisten fick när hon bara var 16, har dock valt en annan väg, vilket hon själv pratat öppet om.

– Det är självvalt. Jag har väl hittat min egen väg, med vad jag velat göra och så, och då har jag valt att inte gå mammas väg, har hon sagt i Nyhetsmorgon.

Annons

Och det finns fler i släkten som resonerar som Monica. Bland andra Malins fyra barn, Christopher Taylor, 37, Love Taylor, 35, Linn Berghagen, 29, och Isak Berghagen, 22.

Ja, samtliga av dessa har historiskt hållit en längre profil än sin kända mamma, även om de ibland dykt upp på röda mattor vid hennes sida.

Men annars är det främst på Malins stora Instagram, med 138 000 följare, som man nås av barnen. Och så är även fallet nu, när Linn väljer att ta ett kliv fram.

Lill-Babs barnbarn träder fram

Ja, från att tidigare skyggt rampljuset rätt mycket ska Linn nu ställa sig på scen, och det med en speciell föreställning som mamma Malin puffar för:

"Så stolt över dig @linnberghagennilsson !!! Ska bli så spännande att se er föreställning 'PS, Din PMS kväll'!!!", inleder hon inlägget med.

"PS, Din PMS kväll" är en monologföreställning som gestaltar livet genom en kvinnas PMS under ett år.

I kommentarsfältet får Linn mycket stöd för det stora steget:

"Detta är så viktigt att belysa👏PMS ”helvetet” som så många av oss kvinnor har fått tampas med genom livet. Heja er❤️", skriver till exempel en person.

Foto: TT

Annons