Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Linda Lindorff avslöjar händelsen i TV4 – blir känslosam: ”Otroligt läskigt”

16 okt, 2024, 16:30
Linda Lindorff berättar nu om känslorna kring scenerna i Bonde söker fru i TV4.
Annons

Linda Lindorff har blivit en mästare på att hantera singelbönder. I över 18 säsonger har hon vandrat runt på bondgårdar, bland får, hästar och kor, i hopp om att få bevittna kärlek i Bonde söker fru.

5 saker du inte visste om Linda LindorffBrand logo
5 saker du inte visste om Linda Lindorff

Hon är högst investerad i programmet och väldigt mån om att det ska gå vägen för bönderna. Inte helt sällan blir hon så pass känslosam att det kommer tårar och då får hon stanna upp, reflektera över situationen, innan hon fortsätter på den berg-och-dalbana av känslor som hör Bonde söker fru till.

Annons

”Det blev för övrigt lite tårar även idag - när man ser nån fälla tårar är det lätt att man själv också gör det” berättar Linda när hon tänker tillbaka på alla känslosamma stunder.

Linda Lindorff
Linda Lindorff älskar Bonde söker fru! Magnus Ragnvid/TT

Lindas erkännande: ”Läskigt”

Linda är även väldigt noggrann med att uppdatera tittarna om vad som händer bakom kulisserna och vad som är att vänta i nästa avsnitt av TV4:s populära långkörare.

Hon har dessutom en blogg där hon mer än gärna delar med sig av det som händer i programmet – och den känslostorm som uppstår i kommande avsnitt.

Annons

”Im0rgon är det dags för säsongens kanske viktigaste val – valet till gårdarna. Det här är ju så otroligt läskigt för det är på gårdarna de starka känslorna uppstår, det är på gårdarna som bönderna verkligen kommer till sin rätt och brevskrivarna ser vilka de är i deras rätta miljö”, skriver Linda.

”Många blir sårade”

Linda förklarar vidare varför det blir så speciellt på just gården.

”På gårdarna känner bönderna sig mer avslappnade och kan lättare fokusera på kärleken och känslorna. Det är på gårdarna det händer. Så… att missa nån som kan vara den rätta i detta valet, det är den största rädslan, både hos mig och bönderna”.

Annons

”Det är också ett år där ALLA vill med och så många blir sårade och ledsna just för att de inte får följa med. Ett av de bästa avsnitten i år… bara så ni vet”.

Linda Lindorff
Linda Lindorff säger att det blir känslosamt i kommande Bonde söker fru-avsnitt. Magnus Ragnvid/TT

Foto: TT

Annons