Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Linda Lindorff visar upp familjelyckan med maken Jacob: “Så tacksamma”

04 okt, 2024, 07:00
author Alice Lövholm
Alice Lövholm
Linda Lindorff.
Foto: TT.
Linda Lindorff delar ett kärleksfullt meddelande.
Annons
Så mycket pengar tjänar Linda Lindorff!Brand logo
Så mycket pengar tjänar Linda Lindorff!

Linda Lindorff, 52, är programledaren som har hjälpt Sveriges bönder hitta kärleken i tv-programmet Bonde söker fru sedan 2006.

Hon hitta själv kärleken i maken Jacob Lindorff, 51. 2009 sa det "ja" till varandra och gifte sig.

Linda delar ofta med sig av kärleken hon känner till Jacob och deras tre barn på sociala medier. Det senaste inlägget innehåller en kärleksförklaring – för det var inte vilken dag som helst!

"När man träffar rätt"

Att Linda skulle komma att skaffa barn var ingen självklarhet för henne. I en tidigare intervju med Expressen har hon berättat hur Jacob fick henne att ändra inställning.

– Det var ingenting jag drömde om, att bli mamma eller att få många barn. Men när jag träffade Jacob var det så självklart att jag skulle ha barn, inte bara ett utan flera. Det är någonting som händer när man träffar rätt och känner den här sortens kärlek. Att vi har fått se det under så många år, det är häftigt, sa Linda vid tidpunkten.

Tillsammans fick de tre barn där den yngsta föddes 2013. I intervjun med Expressen förklarade hon hur programmet Bonde söker fru har fungerat som ett riktmärke för stora händelser i hennes egna liv.

Annons

– Magnus Englund och David Ivarsson 2008, året då Lykke föddes. Så tänker jag, mitt liv går parallellt med ”Bonde söker fru”. Jag har också fått alla mina tre barn under de här säsongerna, sa Linda till Expressen.

Nyligen fyllde pappan och maken Jacob 51 år. Något Linda såg till att uppmärksamma sina följare på.

"Mannen i mitt liv"

”Idag fyller vår älskade Jacob år! Mannen i mitt liv och världens bästa pappa. Alltid så omtänksam och närvarande. Det är roligt med Jacob, han har en positiv inverkan på folk och gör så att allt känns mer intressant och kul. Tänk att jag fick träffa just honom och bli kär. Att jag fann den stora kärleken. Vi är alla så tacksamma för att ha dig i våra liv. Grattis älskade Jacob nu firar vi i dagarna tre!!!”, skriver Linda på sin Instagram.

Foto: TT, Instagram/Linda Lindorff.

Annons