Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Linda Lindorffs avslöjande – har hittat kärleken

22 okt, 2024, 16:30
Linda Lindorffs oväntade avslöjande bakom kulisserna.
Annons

Outtröttligt hjälper Linda Lindorff singelbönder att hitta kärleken. I över 18 säsonger har hon sett kärleken frodas på gårdar, som dessutom rymmer fyrbenta djur som kor, får, getter och hästar.

5 saker du inte visste om Linda LindorffBrand logo
5 saker du inte visste om Linda Lindorff

Att tänka sig programmet utan Linda är svårt, då hon varit med sedan starten och blivit en återkommande kraft att räkna med när brevskrivarna försöker få bönderna att bli intresserade.

– Det är värt mycket att ha med mig alla de erfarenheterna in i en ny säsong. Jag känner mig snart som en kärleksguru, har Linda sagt om alla år i programmet.

Annons
Linda Lindorff
Linda Lindorff är tillbaka i programledarrollen i Bonde söker fru. Magnus Ragnvid/TT

Linda Lindorffs avslöjande

För den som vill veta mer om hur det går till under inspelningen, hur lyckosamma singelbönderna är, kan läsa Linda Lindorffs blogg, där hon mer än gärna delar med sig av detaljer bakom kulisserna.

Nu kommer programledaren dessutom med ett avslöjande och uppmanar alla som inte vill veta svaret att sluta läsa.

”På instagram ställde jag frågan ifall ni vill veta hur många av våra bönder som blir kära i år. Majoriteten svarade ja. Ni andra ska sluta läsa nu för här kommer ett härligt avslöjande för er som vill veta…”, skriver Linda.

Annons

”Får nypa mig i armen”

Och tydligen verkar det ha gått väldigt bra för årets fem bönder. Linda meddelar nämligen att nästan alla hittat kärleken, något som hon så klart tycker är väldigt roligt.

”Svaret är fyra! Visst är det galet!! Av våra fem bönder så blir fyra tokkära!” skriver hon och fortsätter:

”Jag får nypa mig i armen för att inte tro det är en dröm. Fatta så häftigt det är. 4 av 5… Älskar det här så mycket. Att få vara med när det händer. När en person träffar kärleken i sitt liv. Det är oslagbart. I år får kommer ni att får vara med om det igen. Var med och se när fyra fantastiska par bildas. Vi har en spännande höst framför oss, det kan jag lova!”.

Linda Lindorff
Linda Lindorff. Magnus Ragnvid/TT

Foto: TT

Annons