Populärt: NYTT! Korsord Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Linda Lindorffs kärlekslycka – visar upp relationen: "Passionerad"

26 okt, 2024, 05:00
author Ellinor Ericstam
Ellinor Ericstam
Nu visar Linda Lindorff upp den stora kärlekslyckan!
Annons

Linda Lindorff har synts i tv-rutan sedan slutet av 1990-talet och har varit programledare för program som Robinson, När och fjärran och Wild kids.

Så mycket pengar tjänar Linda Lindorff!Brand logo
Så mycket pengar tjänar Linda Lindorff!

Men det programmet som flest förknippar henne med är TV4:s långkörare Bonde söker fru. I programmet, som startade 2006, hjälper Linda Lindorff bönder över hela Sverige att hitta den stora kärleken. Under en sommar får ett antal potentiella kandidater bo på bondens gård – och i slutet har förhoppningsvis kärlek uppstått.

Annons

Just nu sänds programmets 16:onde säsong och nya bönder är på jakt efter sin livskamrat. Lindorff har beskrivit det här året som "unikt" och berättar ofta på sina sociala medier om de starka känslorna som dyker upp under inspelning – både för henne och bönderna.

Lindorff har varit programledare under alla säsonger av Bonde söker fru och skapat nära relationer med bönderna hon träffat.

Nu berättar hon om sin stora lycka – för en bonde som vi inte stet på många år!

Annons

Linda Lindorffs bröllopslycka

I Bonde säker fru 2016 var Leonora Vilhelmsson en av bönderna som letade efter kärleken. Nu berättar att Linda Lindorff att hon har hittat den, och inte bara det. Hon har också gift sig!

I ett inlägg på Instagram önskar Linda Lindorff grattis till Leonora och hennes fru Anna, som nyligen gifte sig i Venedig.

Lindorff har många varma minnen av Leonora från hennes tid i programmet.

"En så stark, rolig och passionerad tjej! Världens mest underbara humor och skratt och klok och snygg som få." skriver Lindorff.

Åtta år har gått sen Bonde söker fru, men nu har alltså Leonora hittat den stora kärleken. Så fint med bröllop - och att Linda Lindorff minns henne så väl!

Annons