Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Linn Hegdal bekräftar lyckan med Filip – är precis som man trott

26 sep, 2024, 09:00
Linn Hegdal svävar på moln – nu väljer hon att berätta om lyckan!
Annons

Kemin på Let's Dance-dansgolvet letade sig även in i privatlivet. Till en början umgicks Linn Hegdal och Filip Lamprecht som vänner, men till slut gick det inte längre att hålla tillbaka känslorna och de kunde inte annat än omfamna kärleken.

Allt du vill veta om Filip LamprechtBrand logo
Allt du vill veta om Filip Lamprecht

På Instagram bekräftade de den lyckliga nyheten, att de minsann är ett par och att de kilat stadigt i ett år – utan några som helst planer på att blicka tillbaka.

"1 år idag! Jag är störtkär, lycklig och utöver att hon spiller ganska ofta och nyser lite märkligt så är hon fan otrolig" skrev Filip Lamprecht under en bild på paret.

Annons
Filip Lamprecht och Linn Hegdal
Filip Lamprecht och Linn Hegdal är ett lyckligt par. Charlotte Brunzell/TT

Linn Hegdal bekräftar lyckan

Nyligen firade Linn Hegdal sin 29-årsdag. Vänner, familj och älskade pojkvännen Filip var självklart på plats för att fira henne, något som hon skriver lyckligt om på sin Instagram.

”29 år idag och jag har blivit firad i mängder under helgen!!! Är så oerhört tacksam för min familj och mina vänner, både ni som bor nära och ni som bor en bit ifrån”, skriver hon och fortsätter:

”Det är en sån lyx att jag får leva mitt liv med er runtomkring mig! Och det gör mig lite extra glad att tänka på en dag som denna! Tack till er, älskar er allihop så att jag spricker!”.

Annons

Visar upp glädjen

På en av bilderna kan man dessutom se hur Filip pussar sin älskade Linn på pannan, och i kommentarsfältet är det många som är framme för att gratta den glada dansaren.

”Grattis finaste bästa du”, skriver Kristina Kaspersen.

”Stort grattis fina Linn!”, skriver Magdalena Forsberg.

Foto: TT/Instagram

Annons