Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Lotta bekräftar misstankarna med Mikael – därför har hon valt att lämna

19 sep, 2024, 10:00
Lotta Engberg går ut med sanningen bakom beslutet – sambon Mikael involverad.
Annons
6 saker du inte visste om Mikael "Soldoktorn" Sandström!Brand logo
6 saker du inte visste om Mikael "Soldoktorn" Sandström!

Varje sommar stod Lotta Engberg på Lisebergsscenen, sjöng odödliga allsångsklassiker som ”Fyra bugg & en Coca cola”, ”Jag hade en gång en båt” och ”Sommartider”.

Publiken rycktes med. Lottas energi och träffsäkra toner gjorde att de inte kunde annat än stampa i takt, gunga till melodin, klappa rytmiskt och sjunga med i sångerna.

Därför var det ett väldigt trist besked när Lotta, efter 20 år på allsångsscenen, berättade att hon var färdig med att underhålla på Liseberg och att det fanns annat i livet som hon ville ägna sig åt.

Annons
Lotta Engberg och Mikael Sandström
Lotta Engberg och Mikael Sandström – sid vid sida genom livet. Karin Törnblom/TT

Mikael fick Lotta att lämna

Nej, man kan inte sticka under stol med att Lotta inte arbetat under somrarna, vilket så klart gjort att hon tillbringat mindre tid med sin sambo Mikael, sina barn och barnbarn.

– Jag kan inte säga att jag hade slutat med allsången om jag inte hade mött kärleken. Men förmodligen är Mikael en bidragande orsak. Jag vill helt enkelt tillbringa mer tid med honom och kommer nu för första gången i mitt liv vara ledig hela sex veckor i sträck.

Annons

– Jag älskar ju egentligen fart och fläkt, men nu börjar jag landa i känslan av att vara ledig och fy fasiken vad det ska bli skönt, sa Lotta till Hemmets Journal.

Lotta Engbergs sommar

Lotta har nu för första gången varit ledig fem veckor i sträck sedan hon var 12 år. Hon märker själv att hon taggat ner, att hon hunnit uppleva saker tillsammans med hela familjen.

– Jag har haft det lugnt och skönt. Jag har egentligen inte gjort så mycket mer saker, men jag har haft tid att njuta av det, säger Lotta Engberg till Expressen.

Så skönt, Lotta!

Mikael Sandström och Lotta Engberg
Mikael Sandström och Lotta Engberg. Karin Törnblom/TT

Foto: TT

Annons