Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Lotta Engberg avslöjar bröllopsglädjen – se bilderna från vigseln

15 aug, 2024, 06:00
Lotta Engberg och Mikael Sandström
TT
Lotta Engberg berättar om sommarens hemliga bröllop.
Annons

Lotta Engberg valde att kliva av långköraren Lotta på Liseberg för att ha mer tid att umgås med sin familj. Hon har ju till exempel pojkvännen Mikael "Soldoktorn" Sandström, sin älskade sambo och själsfrände.

Så mycket pengar tjänar Lotta Engberg!Brand logo
Så mycket pengar tjänar Lotta Engberg!

Lotta Engberg om hemliga glädjen med Mikael Sandström

Nu har de för första gången fått en hel sommar tillsammans.

– Det är en fröjd att leva med en människa som Mikael. Han har tagit fram sidor hos mig som jag inte visste fanns. Vi har det jättebra. Det är så dynamiskt och levande med mycket diskussioner och samtal. Vi är väldigt kära i varandra och håller fortfarande på att retas. Det är otroligt härligt och lite töntigt, säger Lotta till Aftonbladet.

Annons

Men sommaren har inte varit helt händelselös för Lotta del. Den har till exempel rymt ett bröllop!

– Det har blivit mycket umgänge med barnbarnen den här sommaren. Jag har alltid tagit mig tid för dem, men nu har jag inte varit så trött. Tidigare har det varit så mycket flängande. Så det har blivit mycket tid med dem och jag och Mikael har också spelat mycket golf. Dessutom har min dotter Malin gift sig, säger Lotta.

Bröllopet – se Lotta Engbergs glädje

Lotta fick Malin med ex-maken Anders Engberg. Hon har valt att leva ett liv utanför offentligheten, men gjorde ett sällsynt framträdande när Lotta deltog i Let's Dance 2014. Då satt hon i publiken och hejade på mamma.

Nu var det hon och maken Fredrik som stod i centrum, i Sankta Helena kyrka i Skövde. Fotografen Caroline Landin var på plats och fotade.

Nu undrar alla: när är det Lottas och Mikaels tur att vigas? Men vi verkar vänta förgäves.

Annons

– Nej, vi ska inte gifta oss. Det är så bra som det är nu. Dessutom lever vi som att vi är gifta så det är ingen skillnad, säger Lotta.

Annons