Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Lotta Engberg bekräftar – trista beskedet med Mikael efter 4 år ihop

03 sep, 2024, 04:30
Lotta Engbergs egna ord om julfirandet med Mikael Sandström.
Annons

Lotta Engberg har spelat en avgörande roll för ”Bingolottos” framgångar. I flera år har hon varit förknippad med programmet, läst nummer och fått dela ut härliga priser till spelarna.

Bingolottos programledare – minns du alla?Brand logo
Bingolottos programledare – minns du alla?

Ja, det är ingen hemlighet att Lotta Engberg och sambon Mikael Sandström har ett hektiskt schema. Lyckligtvis får de ihop livspusslet rätt så bra ändå, men det finns vissa saker som Lotta vägrar att tumma på.

En sån grej är att inte jobba på högtider. Oavsett om det är midsommar, påsk eller jul så står hon troget i studion och vägleder Bingolotto-spelarna över den djungel av nummer som råder i programmet.

Annons
Lotta Engberg
Lotta Engberg älskar att göra Bingolotto och jobbar mer än gärna på högtider. ADAM IHSE / TT

Mikael: ”Blir väldigt sent”

Mikael Sandström har tidigare berättat för Svensk Damtidning hur han får klara sig utan Lotta dagen innan julafton, något som varit standard i stort sett hela deras relation.

– Lotta gör ju uppesittarkvällen, och hon har ju en miljonpublik, så hon gör det den 23e. Det blir väldigt sent, och jag är ju inte inblandad i det.

Lottas ord om årets Bingolotto

Och även i år kommer Mikael få klara sig utan Lotta på juldagen. I sedvanlig ordning rattar hon Bingolotto, redo att vägleda tittarna genom den populära uppesittarkvällen.

Annons

– Jag tror att det blir min tionde uppesittare eller min elfte uppesittare. Jag börjar bli lite gammal i gejmet, säger Lotta till Expressen.

För Mikael är det ett trist besked. Samtidigt, om Mikael börjar sakna Lotta kan han ju faktiskt bara slå på tv:n!

Lotta Engberg och Mikael Sandström
Lotta Engberg och Mikael Sandström. Karin Törnblom/TT

Foto: TT

Annons