Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineMarius Borg HöibyNorska kungahuset

Lotta Engberg i chock – efter frågan om Mikael: ”På riktigt?”

22 jul, 2024, 07:00
Vendela Lönnqvist
Instagram
Lotta Engberg höjde på ögonbrynen efter frågan om Mikael Sandström.
Annons
Så mycket pengar tjänar Lotta Engberg!Brand logo
Så mycket pengar tjänar Lotta Engberg!

Det är tack vare Lotta Engbergs flörtiga invit till Mikael ”Soldoktorn” Sandström som de i sommar spenderar sex veckor i sommarhuset på Flatholmen.

Ett paradis för Lotta, som de senaste åren ägnat sommarmånaderna åt arbete. Istället får hon nu lyxen att umgås med sina två barn, sex barnbarn och bonusbarnen som hon fått genom relationen till Mikael.

Så är Lotta Engberg som mormor

Som mormor är hon självutnämnd ”skitrolig, busig och väldigt rättvis”.

– Jag brukar säga till Mikael att jag är ganska sträng, men det håller han inte alls med om. När Mikael åker upp till Stockholm för ”Nyhetsmorgon” brukar jag röva till mig ett barnbarn åt gången. Jag tycker det är mysigt att ha alla barnbarn samtidigt, men framför allt att ha dem en och en och få den där extremt nära kontakten, sitta och prata och låta dem sova över, säger Lotta till Hemtrevligt.

Avslöjar Mikael Sandströms dolda talang

Fyra år har gått sedan Lotta och Mikael offentligt meddelade sin relation och än idag är hon nykär.

Annons

– Vi pratar, pratar och pratar… Och så har vi en hel del gemensamma intressen. Visste du att Mikael har vunnit flera SM i rock’n’roll? Han älskar musik och på den tiden han tävlade så dansade han till min musik, vilket är lite kul. Han kan egentligen mer om dansmusik än jag.

”Inte så många som får se den sidan”

När de träffades för första gången föll Lotta pladask – av flera anledningar. På frågan om vad det var med just Mikael som fick henne att fastna, svarar hon:

– På riktigt, undrar du det? Han är ju skitsnygg, jättesexig, intelligent och busig. Det är kanske inte är så många som får se den sidan, men han är fruktansvärt busig. Jag har aldrig skrattat så mycket med en partner som med Mikael, säger hon till Hemtrevligt.

Mikael ”Soldoktorn” Sandström vägrar svara på frågan om Lotta EngbergBrand logo
Mikael ”Soldoktorn” Sandström vägrar svara på frågan om Lotta Engberg

Njuter av livets goda tillsammans

Kändisparet kan också glädjas åt att de nu får spendera den bästa tiden i livet tillsammans. Alla ”måsten”, som att köpa bostad, skaffa barn och säkra karriären har de redan gjort på olika håll. Nu kan de bara njuta.

– Vi bär på varsin historia som nu vävs ihop. Varje beslut vi tar, eller sak vi bestämmer oss för att hitta på, gör vi av lust. Nu gör vi bara allt vi känner för i stunden. Allt från att hänga med vår lilla Nova, spela golf eller gå ner till bäcken, tända en brasa och grilla korv. Oftast handlar det om väldigt enkla saker.

Annons