Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Lotta Engberg i tårar efter beslutet med Soldoktorn – har blivit utkastad

23 okt, 2024, 16:30
Lotta Engberg och Mikael Sandström
TT
Lotta Engberg är i tårar – nu har allt förändrats för henne och Mikael Sandström.
Annons

Lotta Engberg och Mikael "Soldoktorn" Sandström har varit ett par i drygt fyra år. Mycket av den tiden har tillbringats mitt i storstadens jäkt, där kärleken fått samsas med två högpresterande karriärsmänniskor med många åtaganden.

Så mycket pengar tjänar Lotta Engberg!Brand logo
Så mycket pengar tjänar Lotta Engberg!

Lotta Engberg i tårar efter beslutet med Mikael Sandström

De har dock alltid haft en fristad att söka sig till och bara vara: Flatholmen i Bohuslän. Mikael har ett lantställe på den idylliska ön, en riktig pärla som han villigt delat med Lotta.

– Man äter när man blir hungrig och tvättar sig när man är smutsig. Gattet in är så trångt att man knappt får plats att ta sig fram. Man har packat båten full med mat och saker man behöver för några dagar framåt och det är som ett slags campingsemester fast till en väldigt speciell plats. Någonstans där och då, när man sakta åker in i viken, släpper man all stress och semesterkänslan infinner sig, säger Lotta till Hemmets journal.

Annons

Först hade Lotta och Mikael lantstället för sig själva, sedan kom Mikaels familj och mer eller mindre kastade ut kärleksparet – som fick bo i en liten stuga bredvid själva huvudbyggnaden.

Nu har Lotta och Mikaels fristad fått en uppgradering. De tog beslutet att vara med i programmet Stugdrömmar på Max. Trion Sofia Wistam, Johnnie Krigström och Mattias Särnholm åtog sig att rusta upp stugan på Flatholmen – och när Lotta och Mikael får se resultatet blir de paffa.

– Satan vad snyggt, säger Lotta.

– Jag blir alldeles mållös. Helt fantastiskt, säger Mikael.

Fina orden till Lotta Engberg

Lotta rörs till tårar när Johnnie berättar om hur de tänkt kring renoveringen. Det har nämligen handlat om mer än att bara rusta upp en stuga.

– Hela vår ansats var ju att det här skulle bli ert nu. Det har ju varit ditt, Micke. Och nu har du bjudit in Lotta med öppna armar. Men ni har ju inte haft er plats. Men nu är det här er plats, säger Johnnie.

Lotta har tackat igen på Instagram – så hon är uppenbarligen extremt nöjd med hantverkarnas arbete.

– Vi fick en upplevelse vi aldrig trodde var möjlig!! Fantastiskt!! Tack Matte, Johnnie och Gustav för era underverk! skriver Lotta.

Annons