Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Lotta Engberg lämnar lyxvillan – beslutet med Mikael

19 aug, 2024, 17:00
Lotta Engberg berättar nu om beskedet med sambon Mikael Sandström.
Annons

Lotta Engberg lever ett underbart liv med sambon Mikael Sandström. De bor tillsammans i en lyxvilla strax utanför Mölnlycke, där de är måna om att tillbringa kvalitetstid ihop och även låta vardagen bli något extraordinärt.

6 saker du inte visste om Mikael "Soldoktorn" Sandström!Brand logo
6 saker du inte visste om Mikael "Soldoktorn" Sandström!

Huset har de bott i sedan våren 2021. När de köpte den 385 kvadratmeter stora villan var den värderad till 8,3 miljoner kronor, vilket vittnar om att det var ett stort steg för Lotta och Mikael!

Här lever paret gott. Villan är utrustad med både biorum, spa-avdelning, bast och pool – saker som gör att det känns lite extra härligt och bekvämt att umgås.

Annons
Lotta Engberg och Mikael Sandström
Lotta Engberg och Mikael Sandström lämnar lyxvillan i Mölnlycke för att resa till Barcelona! Jari Kantola/TT

Lotta Engberg och Mikael lämnar

Men det finns saker som villan inte erbjuder. Både Lotta och Mikael älskar att upptäcka världen tillsammans och har även ett stort golfintresse som de gärna tar del av utomlands.

Nu berättar den omtyckta TV4-stjärnan att det snart blivit dags att lämna lyxvillan strax utanför Mölnlycke, packa väskorna och resa till den spanska staden Barcelona.

”Höstens golfresa bokad! Mikael och jag med ett gäng golfentusiaster. Så skoj! Barcelona. Here we come”, skriver Lotta Engberg i ett inlägg på Instagram.

Annons

Följarna reagerar

I kommentarsfältet är det många som gläds åt Lottas och Mikaels kommande golfäventyr.

”Bra jobbat! Så kul med golfresor”, skriver en person.

”Ååh så härligt”, skriver en annan.

”Så himla mysigt”, skriver en tredje.

Foto: TT/Instagram

Annons