Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Lotta Engbergs beslut i relationen med Mikael efter alla år – är som man trott

12 aug, 2024, 10:30
Lotta Engberg visar förändringen i relationen med Mikael Sandström.
Annons

Lotta Engberg behöver ingen närmare beskrivning. Artisten ligger bakom hitlåten ”Fyra bugg & en Coca cola” och har under åren visat sin folkkära sida som programledare för Lotta på Liseberg.

6 saker du inte visste om Mikael "Soldoktorn" Sandström!Brand logo
6 saker du inte visste om Mikael "Soldoktorn" Sandström!

På Lisebergsscenen har hon stått sommar efter sommar i tjugo års tid, sjungit allsång med hela svenska folket och bjudit på odödliga klassiker som ”Jag hade en gång en båt” och ”Ooa hela natten”.

Men i sommar har det ekat tomt på Lisebergs allsångsscen. Lotta Engberg har efter tjugo år lämnat den plats där hon spridit så mycket glädje och fått folk att stampa i takt, applådera frenetiskt och sjunga i kör.

Annons
Lotta Engberg
Nu ekar det tomt på Liseberg efter Lotta Engbergs sorti. Tommy Holl/TT

Lottas besked efter alla år

För ifjol bestämde sig Lotta för att det fick vara nog. Efter att ha arbetat sommar efter sommar, kände hon att det nu blivit dags att fokusera på familjen och njuta av lite välbehövlig vila.

– Nu stänger jag dörren men öppnar upp fönstret på vid gavel. För det finns en Malte och en Viktor och en Alma och en Stella och en Oskar och en Arvid som alla sommarlov haft en mormor som jobbat. Nu ska vi ta igen den tiden, säger Lotta Engberg.

Annons

Lottas lycka med Mikael

Självklart har beslutet också gjort att Lotta kunnat tillbringa mer tid med sambon Mikael. De senaste veckorna har duon njutit av den svenska sommaren och upptäckt Sveriges härligheter.

I ett inlägg visar Lotta och Mikael hur de strålar i gemensam trupp, med den svenska sommarvärmen som fond och en kärlek vars låga aldrig tycks dö ut.

”Kärlek är...”, skriver Lotta och låter bilden tala för resten.

Foto: TT/Instagram

Annons