Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Lotta Engbergs beteende bakom kulisserna – kollegan går ut med sanningen: ”Galenskap”

28 aug, 2024, 15:00
Kollegan berättar nu sanningen om Lotta Engberg.
Annons

Lotta Engberg vet hur man håller låda i rutan. Dels är hon bekväm med att läsa nummer i det ständigt aktuella programmet ”Bingolotto”, men hon har även synts i mer trallvänliga program som ”Lotta på Liseberg”.

6 saker du inte visste om Mikael "Soldoktorn" Sandström!Brand logo
6 saker du inte visste om Mikael "Soldoktorn" Sandström!

Men nu ser vi den folkkära tv-profilen i ett helt annat program, ett helt annat sammanhang där det krävs att vara kreativ, lite smått galen och där det uppmuntras att tänja på gränserna.

Ja, för Lotta är nämligen en av panelmedlemmarna i Bäst i test, som även består av kändisarna Torbjörn Averås Skorup, Nour El Refai, Marie Agerhäll och Eric Stern.

Annons
Lotta Engberg och Eric Stern
Lotta Engberg med ”Bäst i test”-kollegan Eric Stern. Caisa Rasmussen/TT

Kollegan om Lotta Engberg

När kollegan Eric Stern gästade ”Hellenius Hörna special” i TV4, så berättade han detaljer från inspelningen. Då avslöjade han även att Lotta har en galen sida som tittarna sällan får se.

– Lotta är supercharmig och helt fantastisk, men ju mer det gick så fanns det en galenskap under den här charmen. En fullständig gränslöshet, säger Eric Stern.

Lottas ord: ”Man ville inte”

Även Lotta avslöjar att Eric har en dold sida, att han också sitter inne på en galenskap som överraskat henne.

Annons

– Jag kan säga så här att Eric han är så mjuk och go, men ju fler tester man såg med honom så kröp det fram någon sådan här konstig människa som överhuvudtaget inte finns. Man ville inte gå in i din hjärna och veta hur du tänkte och hur du agerade.

Lotta Engberg
Lotta Engberg. Karin Törnblom/TT

Foto: TT

Annons