Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Lotta Engbergs chockerande upptäckt om mannen – har visat sin riktiga sida

27 aug, 2024, 07:09
Lotta Engberg
TT
Lotta Engberg berättar sanningen om mannen hon synts ihop med.
Annons

Många fick sig nog en chock när TV4 presenterade vilka som skulle tävla i nya säsongen av Bäst i test.

Den nya panelen består av Eric Stern, Nour El Refai, Torbjörn Averås Skorup, Marie Agerhäll – och Lotta Engberg.

– Lite otippat att jag är med, eller hur? Det är inte lika välpolerat som det brukar vara, sa Lotta till TT när nyheten presenterades.

– Man tänker inte en sekund på att det finns tv-kameror. Det tog fram ett djur i mig som inte dyker upp så ofta. Det är bland det roligaste jag gjort i hela mitt liv.

Här är TV4-stjärnorna som är ett par!Brand logo
Här är TV4-stjärnorna som är ett par!

Lotta Engberg om Mikael Sandström

När Lotta gästade David Hellenius talkshow Hellenius hörna berättade hon om den nya, ganska obekanta rollen som komiker. Så fort hon hade fått officiellt tummen upp från pojkvännen Mikael Sandström var hon nöjd.

Annons

– Första programmet såg jag med de värsta kritikerna. Min sambo och min bästa kamrat sedan 40 år tillbaka. De asgarvade. Bättre betyg kan jag inte få, säger Lotta.

Lotta Engberg och Mikael Sandström
Lotta Engberg och Mikael Sandström hemma i villan i Mölnlycke. Foto: Thomas Johansson2021-07-09(c) JOHANSSON THOMAS / Aftonbladet / TT* * * EXPRESSEN OUT * * *AFTONBLADET / 3670 JOHANSSON THOMAS/Aftonbladet

Det här nappar David på, och kommer med ett förslag: kanske att "Soldoktorn" kan bli en panelmedlem nästa gång.

– Mikael har vänt när det gäller Bäst i test. Han skulle passa, säger David.

Lottas utspel om mannen hon synts med

Lotta gästar programmet tillsammans med en annan panelmedlem, Eric Stern. De hade... blandade saker att säga om varandra.

Annons

– Jag kan säga så här att Eric, han är så mjuk och go, men ju fler tester man såg med honom så kröp det fram någon sådan här konstig människa som överhuvudtaget inte finns. Man ville inte gå in i din hjärna och veta hur du tänkte och hur du agerade, säger Lotta.

– Lotta är supercharmig och helt fantastisk, men ju mer det gick så fanns det en galenskap under den här charmen. En fullständig gränslöshet, säger Eric.

Annons