Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Lotta Engbergs och Soldoktorns besked om relationen – bekräftar det man misstänkt

21 okt, 2024, 16:30
Lotta Engberg och Mikael Soldoktorn Sandström
Lotta Engberg och Mikael "Soldoktorn" Sandström har tagit ett gemensamt beslut i relationen – som de nu berättar om på Instagram.
Annons
Då lämnar Lotta Engberg ”Bingolotto” – har bestämt sigBrand logo
Då lämnar Lotta Engberg ”Bingolotto” – har bestämt sig

Fyra år har gått sedan Lotta Engberg och Mikael "Soldoktorn" Sandström blev ett par – och sedan dess har vi fått följa deras kärlekssaga.

Och det har gått undan. Samma år som de blev ihop la Mikael ut sin villa till försäljning och snart flyttade han och Lotta in i ett nytt hus utanför Göteborg.

Och turturduvorna räds uppenbarligen inte förändring. I fjol fick vi veta att Lotta lämnar Lotta på Liseberg för att få mer tid till nära och kära – och nu får vi ett nytt besked i samma låda.

Annons

Mikael om livet med Lotta Engberg

Mikael och Lotta har båda pratat om hur det är att bli ett par i mognare ålder, vilket kommer med både fördelar och utmaningar.

Som Mikael sagt till Amelia:

– Att acklimatisera mig har tagit lite tid. Jag har bott själv 2007–2020. Jag bestämmer själv hur länge kycklingen är inne i ugnen och sedan tar jag ut den och sätter mig och äter. Det är sådana enkla saker, jag är inte van.

Men Lotta och Mikael har också hittat passioner som för de samman – som ett nytt och gemensamt intresse, golfen.

En hobby som paret upptäckt tillsammans och som tagit de på flera utlandsresor, och här har de nu kunnat växla upp, när Lotta frigjort mer tid.

Lotta Engbergs och Mikaels nya besked

Ja, i somras såg vi hur Lotta ägnade sig åt golf här hemma i Sverige men nu har paret tagit sitt pick och pack till varmare breddgrader. Ett gemensamt beslut som bekräftar det man anat – det är verkligen en ny era för paret:

Annons

"Mikaels golflektioner på balkongen 🏌♀️☀️", skriver Lotta till ett klipp på sin kärlek medan han står med golfklubba i högsta hugg iklädd morgonrock.

På nästa bild får vi se Lottas lycka med egna ögon. På samma balkong sitter hon med brett leende, och skriver kort och gott "semester❣️❣️❣️❣️".

Det är underbart!

Foto: TT

Annons