Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Lotta Engbergs pik till kollegan – i direktsändning

24 jun, 2024, 05:00
author Vendela Lönnqvist
Vendela Lönnqvist
7193
Lotta bestämde sig för att skicka en hälsning till kollegan – under direktsändningen.
Annons
Så mycket pengar tjänar Lotta Engberg!Brand logo
Så mycket pengar tjänar Lotta Engberg!

Lasse Kronér skulle medverka under årets midsommarupplaga av ”Bingolotto”.

Lasse Kronér sjuk – tvingades ställa in

Men under fredagen meddelade han att han tvingats ställa in hela kalaset. Han hade nämligen blivit sjuk.

”Jag har längtat tillbaka till den studion sedan 2004 och äntligen igen tillsammans med Lotta. Men jag får för första gången i en 44-årig karriär ställa in. Tyvärr”, berättade han i ett pressmeddelande, enligt Aftonbladet.

Lasse Kronérs egna ord

Istället blev det skådespelaren och musikern Johan Östling som tar över efter Lasse, tillsammans med artisten Elisabeth Andreassen.

”Jag har gjort tv med covid, hög feber, halsont, magsjuka. Ja allt du kan tänka dig. Till och med sorg. Men nu fick jag ge mig. Har en premiär att tänka på också”, skrev han i ett sms till Expressen.

Lotta Engbergs hälsning till Lasse Kronér

Men det mesta var som vanligt i ”Bingolotto” och Lotta Engberg rattade TV4-programmet. Under sändningen passade hon på att skicka en krya-hälsning till kollegan.

– Vi ska rikta oss till dig där hemma, alltså till den underbara Lasse Kronér som åkte på världens sommarförkylning. Så från oss alla till er alla höll jag på att säga. Nu kommer en midsommarpuss här, är du med? sa hon och skickade flera slängkyssar in i kameran.

Annons