Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Lotta Engbergs utseendeförändring – går knappt att känna igen: ”Då var det dags”

08 jul, 2024, 19:00
Lotta Engberg går knappt att känna igen på nya bilden.
Annons
Då lämnar Lotta Engberg ”Bingolotto” – har bestämt sigBrand logo
Då lämnar Lotta Engberg ”Bingolotto” – har bestämt sig

I över 30 års tid har Lotta Engberg befunnit sig i rampljuset. På vägen har hon blivit en av Sveriges mest folkkära artister, med ett eget allsångsprogram på Liseberg som belöning.

Men efter 20 år med allsång har hon fått nog. För första gången på flera decennium är hon nu ledig och njuter av underbar kvalitetstid med barn och barnbarn.

– Nu stänger jag dörren men öppnar upp fönstret på vid gavel. För det finns en Malte och en Viktor och en Alma och en Stella och en Oskar och en Arvid som alla sommarlov haft en mormor som jobbat. Nu ska vi ta igen den tiden, sa Lotta Engberg i samband med avskedet.

Annons
Lotta Engberg
Lotta Engberg har sett till att äntligen vara lite ledig. Karin Törnblom/TT

Lotta Engbergs beslut

Lotta har dock inte lämnat alla uppdrag. Hon är fortfarande förknippad med sitt älskade Bingolotto, ett program som hon arbetat med i flera år och kommit att älska.

Däremot har hon sett till att följa sitt löfte och vara ledig på sommaren. Nu har hon semester, samtidigt som Agneta Sjödin och Casper Janebrink hoppat in när det råder sommarbingo.

Lottas utseendeförändring

På Instagram har Lotta Engberg delat med sig av bilder från semestern, som kantats av både sol och regn.

Annons

Nyligen var hon ute och gick med hunden Nova. Då regnade det så kraftigt att Lotta fick skydda håret med sambon Mikaels hatt han bar när han medverkade i Robinson 2003.

Och Lotta gick knappt att känna igen i sin nya look.

”Då var det dags för Nova och mig att trotsa skitvädret. Tack och lov för Mikaels Robinssonhatt”, skriver Lotta.

I kommentarsfältet får hon mycket beröm för Robinson-hatten.

”Snygg är du oxså i den”, skriver en person.

”Det där vädret asså…. Känns som att vi har tampats med det förut, not bff.s. Ska oxå testa hatt ist för poncho nästa ggn!”, skriver en annan.

Foto: TT/Instagram

Annons