Populärt: NYTT! Korsord Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Kunglig fotograf anklagad för trakasserier

19 feb, 2018, 09:55
author Margareta
Margareta
Prinsessan Madeleines älskade fotograf Patrick Demarchelier har hamnat i blåsväder, men nekar nu till alla anklagelser.
Annons

Patrick Demarchelier är en av världens toppfotografer inom modevärlden. Han har fotograferat några av de mest kända personerna i världen. Bland andra var Diana en av dem han ofta förevigat på film. Men även vår svenska prinsessa Madeleine har anlitat toppfotografen, när hon och Chris O’Neill skulle berätta för världen att de förlovat sig.

 

Läs även: 7 underbara bilder på Leonore och Estelle

Nu har fotografen dock hamnat i rejält blåsväder. Sex kvinnor anklagar honom för sexuella trakasserier och övergrepp. Patrick Demarchelier nekar dock till anklagelserna.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Foto IBL, Kungahuset

 

 

Annons