Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineMarius Borg HöibyNorska kungahuset

Malin Berghagen bryter tystnaden om skilsmässan: "Tårar i ögonen"

22 jul, 2024, 19:00
Malin Berghagen
Malin Berghagen räds inte för att benämna svåra saker. Nu talar hon ut om skilsmässan och dess efterföljder.
Annons
Så var Lasse Berghagens sista svåra tidBrand logo
Så var Lasse Berghagens sista svåra tid

Malin Berghagen, 58, har många strängar på sin lyra och en av hennes många sysslor är att blogga.

På sin blogg ger Malin oss glimtar av sin lyckliga vardag och delar med sig av reflektioner kring livet. Men nu senast tar hon upp ett mindre muntert ämne som sticker ut från den glada bild vi ofta får från Malin:

Skilsmässa.

Malin Berghagens ord om skilsmässa

Malin vet själv hur det är att skiljas. Hon har tidigare varit gift med dansaren Dag Taylor och sedan artisten Tommy Nilsson som hon skilde sig från 2007, innan hon till slut hittade kärleken i sin nuvarande fästman, Martin Charlton.

Tidigare har Malin närmat sig ämnet skilsmässa på sin blogg med orden:

"Många av oss har varit med om att vi t e x skiljer oss eller bryter upp från en relation som inte är bra för oss ( partner, jobb, släkt osv) men ältar långt efteråt relationen som var".

Annons

Och nu tar Malin upp skilsmässor igen men denna gång från ett annat perspektiv – hur hon upplevde sina egna föräldraras skilsmässa, och hur hon uppskattar att släkten fortfarande samlades runt henne.

Malin Berghagens känslofyllda ord

Ja, i ett nytt blogginlägg skriver Malin om hur hennes pappa Lasse Berghagens familj var noggranna med att inte tappa kontakten med henne efter skilsmässan:

"Enligt min faster Libban sa min farfar Nisse när mamma och pappa skildes 'Vi får inte tappa kontakten med Malin. Vi ska alltid se till hennes bästa'", går att läsa.

Lasse Berghagen håller i Malin Berghagen som bebis med Barbro "Lill-Babs" Svensson kollar
Lasse Berghagen och Barbro "Lill-Babs" Svensson med dottern Malin 1966. 1968 skilde sig Lasse och Barbro. Foto:Sjöbergarkivet

Farfar Nisse var inte den enda som såg till att bibehålla kontakten med Malin. Bara för några veckor sedan gav Malins kusin på pappas sida, Jakob, en tavla till Malin som hans mamma gjort:

'Det liksom stod Malin på den och hon tyckte så mycket om dig' och så fick han tårar i ögonen. Vi kramades och på allsången hos Pernilla fick jag den", skriver Malin om det fina utbytet.

Hon avslutar inlägget med att uppmana sina läsare att fortsätta finnas där för barnbarn, syskonbarn och kusiner – även efter en skilsmässa ägt rum.

Foto: TT

Annons