Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Malin Berghagens tårar – efter händelsen på scen med kändiskollegan

20 aug, 2024, 16:30
author Victoria Morand
Victoria Morand
Blev känslosamt mitt under inspelningen.
Annons
Malin Berghagens stora ånger med Lill-Babs: ”Varför?!”Brand logo
Malin Berghagens stora ånger med Lill-Babs: ”Varför?!”

Malin Berghagen är ansiktet utåt för att ha vuxit upp i strålkastarljuset.

Med två av Sveriges mest älskade musiker som föräldrar så var förväntningarna stora om Malin skulle gå i sina föräldrars fotspår eller välja en annan väg.

Men stor succé, det har hon gjort! Hon har bland annat haft framgångar inom teater och skådespeleri samt varit programledare i både TV och radio.

I ett inlägg på Instagram visar Malin nu upp en mer känslosam sida av sig själv.

Annons

Känslosamma stunden med kollegan

I veckan gästade Malin programmet Diggiloo under ett hyllningsnummer till hennes pappa, Lasse Berghagen, som gick bort förra året.

Hon berättar själv i ett inlägg på Instagram att både hon, Anders Bagge och Liamoo gjorde framträdanden för att hylla Lasse – och att tårarna inte var långt borta.

"Saknaden av pappa så klart men denna total omfamning av kärlek var omtumlande. Som en varm kram från himlen." Skriver hon i inlägget.

Annons

Det blev stående ovationer från publiken efter Malins framträdande och på något vis kändes det som att Lasse var med oss igen.

Även i Malins kommentarsfält vällde kärleken in.

"Wow finaste Malin vilken överraskning och du sjunger helt fantastiskt!" Skriver en som hyllar Malin för hennes insats.

"Så så fint Malin! ❤️ så stolt över dig och Lasse där uppe bland molnen SUPERSTOLT" skriver hennes syster, Kristin Kaspersen under inlägget.

"Så vacker, 50% pappa & 50% mamma - man ser dem båda så innerligt tydligt i dig, ditt ansikte, din röst & ditt kroppsspråk. Så fint Malin, så fint" skriver en tredje.

Annons

Det var så vackert Malin när du kom in och sjöng Teddy Björnen Fredriksson – inte ett öga torrt!

Bild: TT

Annons