Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineMarius Borg HöibyNorska kungahuset

Malin Berghagens utseendeförändring – som får många att reagera

19 jul, 2024, 17:00
Victoria Morand
Nya detaljen som väcker reaktioner.
Annons
Lasse Berghagen förs till sista vilan – här kommer familj, släkt och vänner till begravningenBrand logo
Lasse Berghagen förs till sista vilan – här kommer familj, släkt och vänner till begravningen

Malin Berghagen är ansiktet utåt för att ha vuxit upp i strålkastarljuset.

Med två av Sveriges mest älskade musiker som föräldrar så var förväntningarna stora om Malin skulle gå i sina föräldrars fotspår eller välja en annan väg.

Men stor succé, det har hon gjort! Hon har bland annat haft framgångar inom teater och skådespeleri samt varit programledare i både TV och radio.

De tuffa åren

De senaste åren har varit svåra för Malin. Hennes mamma Lill-Babs gick bort 2018 efter att ha insjuknat i hjärtsvikt och cancer. Fem år senare drabbades Malin av ytterligare en tragedi när hennes pappa Lasse Berghagen också gick bort efter hjärtproblem.

Annons
Lill-Babs & Lasse Berghagen tillsammans med lilla Malin.Sjöbergarkivet

Nya utseendeförändringen

I hennes podcast Berghagen och Tess, som hon delar tillsammans med Tess Merkel, öppnar hon upp kring om sorgen och hur den fick henne att gå igenom en sorts identitetskris.

I ett av avsnittet påpekar Tess en förändring i Malins utseende, nämligen en näspiercing. Malin har haft denna sorts piercing tidigare men slutade använda den när hennes mamma gick bort.

– Det är faktiskt såhär, jag har haft den i några år men den ramlade ur. Det har bara inte blivit av att skaffa en ny och så kunde jag lite ”Ah jag kanske inte ska ha den här piercingen och sen har jag haft två år av identitetskris också, som har kommit som någon slags eftersläntare när mamma gick bort och så blev pappa sjuk också, säger Malin i podden.

Annons
Poddkollegan och nära vännen, Tess Merkel.Karin Törnblom/TT

Podden är inspelad dagen efter att Malins föräldrar hyllades i Allsång på Skansen och hon menar att det var det som gjorde att en tyngd släppte från axlarna och att hon kunde känna att det var dags att ta tillbaka sin gamla look.

– Det blev en nystart på något sätt och idag känns det som att jag kan andas och jag gick tillbaka till mina långa klänningar och jag bara: ”Jag ska ha tillbaka min lilla thing i näsan”, säger Malin.

Vi tycker att du passar bra i näspiercing Malin!

Bild: TT

Annons