Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Malin Olsson om uppbrottet efter 10 år: "Slut med någon man älskar"

22 okt, 2024, 15:30
Malin Olsson
TT
Malin Olsson berättar om det svåra uppbrottet.
Annons

Malin Olsson har valt att bryta upp efter sammanlagt tio år. Nu har hon berättat om det tuffa beslutet – och sorgen som uppstått i dess kölvatten.

Tre saker du vill veta om Malin OlssonBrand logo
Tre saker du vill veta om Malin Olsson

Malin Olsson om uppbrottet efter tio år

Malin Olsson
Stay strong, Malin! TT

Det var i augusti som Malin först meddelade att hon slutar som programledare i SVT-succén Vem bor här?. Hon ångrar sig inte, men hon jämför avskedet med slutet på en kärleksrelation.

Annons

– Det är klart det är lite vemodigt för det är en stor del av mitt arbetsliv. Jag har jobbat i tio år med Vem bor här?. Det har varit tradition för mig att åka ut varje höst och se de här husen och träffa de här människorna. Det är också ett otroligt älskat program och jag älskar det också. Det är lite som att göra slut med någon man älskar, men det känns samtidigt som att jag är så klar med det, säger Malin till Aftonbladet.

Malin Olsson: "Handlar om min familj"

Malin har behövt pendla rejält för programmets skull. Hon och pojkvännen Simon Peyron bor i Malmö tillsammans med sina två döttrar, Blanka och Hedda.

– Det handlar om min familj och att jag bor nere i Skåne. Vi har behövt knåpa ihop det här familjepusslet för att jag ska kunna åka ut och filma och det har varit lite knepigt, det tar tre dagar att spela in ett program. Jag har haft jättebra hjälp av min mamma som har åkt med för under de här åren har jag haft med mig två bebisar. Men det har varit värt det för att det har varit så kul, säger Malin.

Simon och Malin träffades på jobbet. Hon var utsänd reporter på Melodifestivalen och Simon var en av artisterna.

Annons