Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Malou von Sivers tråkiga besked med maken Sten – efter alla år tillsammans: ”Grät och grät”

15 okt, 2024, 17:30
Malou von Sivers berättar om stora krisen med maken Sten.
Annons

Malou von Sivers har varit TV4 trogen i 30 år. Under sin karriär har hon varit en av kanalens största profiler, med egna stora intervjuprogram med berömda gäster.

Här är Malou von Sivers TV4-karriärBrand logo
Här är Malou von Sivers TV4-karriär

Programledaren har många bollar i luften. Förutom att figurera i tv, har hon gjort sig en karriär som författare och i höst kommer hennes femte roman ut i bokhandeln.

Malou är heller inte bara den som ställer frågor, hon är även den som kommer med svar. När man är en profil av hennes kaliber, så blir man inbjuden till andra intervjuprogram för att dela med sig av sitt liv.

Annons
Malou von Sivers och Sten Haage
Malou von Sivers med maken Sten Haage. Karin Törnblom/TT

Malous erkännande om privatlivet

När Malou gästar intervjupodcasten 24frågor med Marcus Birro och Henrik Eriksson får hon just frågor om privatlivet, hur hon lyckats hålla kärleken med maken Sten vid liv i 30 år.

– Attraktion, att den måste väckas hela tiden. Acceptans. Att prova gå i någon annans skor. Jag har fått vara väldigt försiktig, kan inte säga vad som helst. Så som jag är uppfostrad med i ett hem där man bara skriker rakt ut, det hade aldrig gått. Då hade vi inte levt tillsammans, säger Malou.

Annons

Malous trista besked

Samtidigt har det inte varit en dans på rosor hela vägen. Malou avslöjar att hon och Sten haft sina problem, problem som de försökt lösa med hjälp av terapi.

– Sen har vi bråkat mycket och gått i terapi flera omgångar. Nu är det inte så längre, och det har varit jättebra.

En gång var det så pass illa att Malou var övertygad om att de skulle separera.

– Då var det väldigt verksamt. Från den här knuten som vi var i förflyttades man tillbaka. Och så fick jag göra samma sak och vi grät och grät. När vi gick ut därifrån tänkte vi ”vad var det vi kom hit för”.

Malou von Sivers
Malou von Sivers. Jeppe Gustafsson/Shutterstock

Foto: TT

Annons