Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Måns Zelmerlöw bekräftar att det tagit slut – efter lyckliga tiden

20 aug, 2024, 12:30
Här är hans ord om beslutet.
Annons

Måns Zelmerlöw har haft en händelserik sommar, som till stor del tillbringats i hans älskade Båstad. Det är en plats han håller varmt om sitt hjärta, och den skånska sommaridyllen bubblar av liv under sommarmånaderna.

Där har Måns också ägnat sig åt ett helt nytt projekt – som nu lidit mot sitt slut.

8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!Brand logo
8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!

Måns Zelmerlöws lyxiga sommarhus i Sverige

Måns kopplingar till Båstad sträcker sig långt bak i tiden. Här tillbringade artisten nästan alla sina somrar som barn, i föräldrarnas hus. I vuxen ålder flyttade han till London för kärleken Ciara, och valde att själv skaffa sig ett sommarhus i Kattvik för att hålla kvar vid sin älskade barndomsstad.

Annons

Det lyxiga huset har en vacker havsutsikt och egen pool, och ett poolhus med bastu. Villan renoverades i nästan fyra år innan man blev nöjd – och är i toppskick. Här njuter Måns och familjen av de skånska somrarna, och han är inte främmande för att slå sig ned här permanent.

– Det är klart att jag saknar Skåne. Jag drömmer ju alltid om att flytta tillbaka till Skåne, har Måns sagt till Expressen.

Här ser du renoveringarna av poolhuset:

Måns Zelmerlöw bekräftar att det tagit slut

I sommar blev det förmodligen inte lika mycket slappande framför poolen som det blev jobb. I anslutning till tennisveckorna i Båstad presenterade Måns nämligen sitt nya projekt: MZ Beans & Grapes. Han slog upp dörrarna till en mysig kaffevagn, som tog emot kaffe- och vinsugna semesterfirare i en lummig trädgård.

I loungen bjöds det dessutom på underhållning – ibland i form av Måns själv.

Loungen hyllades av besökarna, och det var många som njöt av den härliga stämningen på plats.

Annons

Men efter den lyckliga sommaren bekräftar Måns nu att vagnen slagit igen – det är slut för säsongen. MZ Beans & Grapes skriver i ett inlägg som Måns omdelar:

"Ett stort tack till vår fantastiska personal som varit med på denna fantastiska start på vår resa med Beans & Grapes.

Otroligt tack till alla som besökt oss i sommar! Vi är så glada för vår trädgårdslounge och känns tråkigt att denna säsongen redan är över. Vi hoppas att ni besöker oss nästa sommar och håll utkik på våra sociala medier för att se vad som händer härnäst."

Ja, samtidigt som man tackar för sig öppnar man alltså upp för framtida projekt – och en comeback nästa sommar!

Foto: TT

Annons