Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Måns Zelmerlöw känslosamma besked med frun Ciara – efter svåra tiden: "Kaos"

06 sep, 2024, 17:30
Här är Måns Zelmerlöws nya besked om relationen.
Annons

Måns och Ciara Zelmerlöw träffades för första gången på ett bröllop 2015, och fyra år senare ringde bröllopsklockorna igen – denna gång för deras skull.

Nu har det gått fem år sedan de äkta makarna sa "ja" till varandra på vackra ön Vis, utanför Kroatien, och Måns delar ett besked om relationen.

Miljonregnet över Renée Nyberg – så mycket tjänar honBrand logo
Miljonregnet över Renée Nyberg – så mycket tjänar hon

Måns Zelmerlöws besked om relationen med Ciara

Ja, nu firar Måns och Ciara 5-årig bröllopsdag, och Måns delar en känslosam kärleksförklaring till hustrun på Instagram:

Annons

"Fem år idag. Hon är fullkomligt briljant. Vårt liv kanske är kaos den större delen av tiden, men det är VÅRT kaos. Tack för att du gifte dig med mig för fem år sedan, Ciara, och tack för att du FORTFARANDE står ut med mig.", skriver Måns och fortsätter.

"Jag älskar dig. Så mycket.

Foto: Instagram

Han delar bilder från parets sagobröllop 2019, tagna vid kusten precis vid solnedgång. Och Måns verkar sugen på att återbesöka de minnena:

"Vilken dag. Kan vi gifta om oss så vi kan ha en till kroatisk fiesta?"

Annons
Foto: Instagram
Annons


Måns och Ciara Zelmerlöws stormiga tid

Måns och Ciaras relation har varit omskriven under sommaren, efter att det uppmärksammats att Ciara avföljt sin make på Instagram. Efter spekulationer på sociala medier, valde både Måns och Ciara att tala ut i pressen.

– Just nu kämpar jag och min fru för att hålla ihop vår relation. Det är svårt och blir inte lättare av att det spekuleras vilt om allt möjligt i media och på sociala medier, sa Måns till Aftonbladet i slutet av maj.

Strax därefter gav Ciara ett svar till Aftonbladet

”Måns och jag går igenom en svår och privat tid” skrev Ciara i ett sms till Aftonbladet och fortsatte:

”Vårt främsta fokus är och kommer alltid att vara våra barns välbefinnande och skydd. Men jag är fullständigt hjärtekrossad”

Sedan dess har de dock synts på semester ihop, och nu delar Måns en tydlig kärlekshyllning till frun.

Foto: TT

Annons