Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Maria Forsblom lämnar Nyhetsmorgon – bekräftar själv beslutet

25 sep, 2024, 15:30
Därför syns inte Maria Forsblom i Nyhetsmorgon – TV4-stjärnan berättar själv om beslutet.
Annons

Nyhetsmorgon-gänget är som en stor familj. De är både kollegor och goda vänner. Det är inte helt sällan som de ser till att även träffas privat, njuta en god middag och prata om livet.

5 saker du inte visste om Maria ForsblomBrand logo
5 saker du inte visste om Maria Forsblom

Den goda kemin syns tydligt i rutan. Kanske är det därför som tittarna uppskattar programmet så mycket och efter sändningarna öser beröm över programledarnas sätt att hantera nyhetsklimatet.

En av favoriterna är Maria Forsblom, som med sin erfarenhet inte har några problem att parera lättsamma och allvarliga ämnen – en profil som både kanalen och tittarna älskar.

Annons
Maria Forsblom
Maria Forsblom är en av favoriterna i Nyhetsmorgon! Karin Törnblom/TT

Maria Forsblom lämnar

Därför är det många nu som tycker det är tråkigt att Maria saknas i rutan. Hon har nämligen temporärt lämnat Nyhetsmorgon för att fokusera på lite andra saker under en veckas tid.

Ja, Maria befinner sig nämligen på regelrätt semester. På sociala medier bekräftar hon själv att hon lämnat landet för att njuta av lite värme på utländsk ort.

”Russinfingrar i en vecka är målet”, skriver Maria och avslöjar samtidigt att hon minsann inte är någon badkruka.

Annons

Maria Forsblom visar lyckan

Delar av familjen har hon med sig. Barnen och systern Kristin Forsblom njuter nu av den utländska värmen tillsammans med Maria Forsblom och i ett inlägg visar hon upp lyckan:

”Hon är fantastiskt sällskap under så väl promenaden som löpturen. Hon är dessutom bäst i klassen på att vägra bad! Semesterns största badkruka: Kristin Forsblom!”.

Nu får du se till att vila upp dig ordentligt, Maria, så vi snart kan se dig i rutan igen – lika alert som vanligt!

Foto: TT/Instagram



Annons