Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Maria Forsblom visar upp relationen med TV4-kollegan – som många misstänkt!

07 sep, 2024, 14:00
Maria Forsblom och Martin Järborg
Maria Forsblom umgås med TV4-kollegan privat – och bekräftar i samma veva den fina relationen!
Annons
6 saker du inte visste om Maria ForsblomBrand logo
6 saker du inte visste om Maria Forsblom

Maria Forsblom har jobbat på TV4 i många år och har blivit riktigt populär på vägen.

Ja, varje gång Maria dyker upp i Nyhetsmorgon tokhyllas hon på sociala medier, och hon pratar mycket gott om sin arbetsplats – och inte minst gemenskapen:

– Det är ju så få som på riktigt kan förstå vad det är man går igenom, efter de är så få som gör det. Så man delar verkligen någonting som man har hundra procent förståelse för, sa hon till Svensk Damtidning i början av året.

Ja, det är tydligt att Maria kommit sina kolleger nära. Och nu får vi se en särskilt fin relation – när hon träffar Nyhetsmorgon-profilen helt privat!

Maria Forsblom och fina stödet

Flera Nyhetsmorgon-profiler har vittnat om att gruppen nästan blir som en liten familj, och Maria hyser alltså samma känslor.

Annons

När Svensk Damtidning pratade med henne i vintras betonade hon också att det på vissa sätt är ett tufft arbete, där hon lutat sig mot vissa kolleger för stöd:

– När jag började som studiovärdinna så gjorde Tilde Nyhetsmorgon på heltid, och då tog hon mig under sina vingar på ett väldigt fint och öppenhjärtigt sätt. Så hon har varit ett jättefint bollplank under de där åren då jag behövde det som allra mest. Jag vet att hon har hållit mig om ryggen. Så det har jag uppskattat jättemycket.

Och Tilde de Paula är inte den enda kollegan Maria kommit nära. Bara i veckan uttalade sig programledaren om kärleksrykten kring henne och Martin Järborg, där Maria tydliggjorde att det bara handlar om en fin vänskap och jobb-relation:

"Haha, vad roligt att det syns att jag trivs att jobba med Martin. Men ingen nyförälskelse, we go way back", skrev hon då till Hänt.

Ja, det är uppenbart att Maria är vänner med flera av sina kolleger privat, och det får vi nu se är fallet med en annan person – Soraya Lavasani.

Maria visar upp relationen med kollegan

Maria och Soraya har nämligen båda sprungit tjejmilen och båda hyllar också varandra på Instagram där de berättar om hur de stöttat och peppat varandra:

"Tusen TACK till alla härliga kvinnor och tjejer jag fick träffa idag under @tjejmilen 🎉TACK @mariaforsblom för bra uppladdning och finfint sällskap i lag @tv4 💪🏼", skriver Soraya efter loppet.

Maria uttrycker sig liknande och skriver att Soraya påminde henne om vikten av att äta lunch innan de sprang.

Den fina stunden förevigas på bild som de båda publicerat på Instagram:

Soraya Lavasani och Maria Forsblom lutar huvudena mot varandra och ler
Soraya Lavasani och Maria Forsblom är inte bara kolleger – de är också vänner. Foto: Instagram/mariaforsblom

Det är underbart att se!

Foto: Skärmdump TV4, Instagram

Annons